Слави Трифонов обезоръжи Демократична България, че само те са носителите

...
Слави Трифонов обезоръжи Демократична България, че само те са носителите
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Слави Трифонов обезоръжи Демократична България, че само те са носителите на новото

Слави Трифонов обезоръжи " Демократична България ", че единствено те са носителите на новото.
Това съобщи в предаването анализаторът Кузман Илиев, разяснявайки политическите сюжети от днешния ден. По думите на специалиста Слави Трифонов е огромният победител от тези избори. " Фактът е, че първи са ГЕРБ, само че никой не очакваше Слави Трифонов да направи това, което той съумя да направи. При него се появява естествена алтернатива: гласоподава ти се доверие, само че останалите парламентарни сили като Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия пък и самите ГЕРБ, те поддържат. Сега е моментът той да поеме отговорност и в случай че не го направи, не се знае дали на идващите избори той ще има поддръжката на хората, които споделят: " Ето го Месията, който ще промени ", уточни Илиев. Той разви и хипотезата, че при едни нови избори надали Слави Трифонов ще има цялостно болшинство, тъй че да направи генерални промени.
 Анастас Стефанов: В дейностите на Слави Трифонов би трябвало да има две основни послания (ВИДЕО) Анастас Стефанов: В дейностите на Слави Трифонов би трябвало да има две основни послания (ВИДЕО)
Досега Слави Трифонов, колкото по-малко се показваше в общественото пространство и оперираше най-вече през обществените мрежи, толкоз пове...
Кузман Илиев означи, че Трифонов е взел и от протестния, и от патриотичния, и от вота в чужбина. " Че има разединение на патриотичния избор, това е реалност, то беше целеустремено направено като ход на Вътрешна македонска революционна организация. В случая видяхме, че те започнаха ход, който не сполучи, само че това е мотив за преосмисляне на случилото се през годините ", означи Илиев.
" Слави Трифонов обезоръжи " Демократична България ", че единствено те са носителите на новото. Трифонов не се съобщи и не се би на митинга и доста хитро мълчеше. Той открадна и от вота в чужбина, на който доста се надяваха от " Демократична България " - там той има два пъти колкото тях ", посочи още Илиев.
По думите на икономическия специалист не е ясно какъв ще срокът на валидност на новия 45 български парламент, защото има доста незнайни, които предстоят в идващите дни. Ние сме в една историческа обстановка в комбиниране с доста тежка икономическа рецесия, световна пандемия и един противен геополитически спор в Украйна, който е съвсем на наша територия. В такава конюнктура, в случай че има държавно управление, то ще бъде реформистки настроено, предвижда още анализаторът.
За геополитечския спор в Украйна и за оправянето с икономическата рецесия в резултат на пандемията - целия диалог с Кузман Илиев гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР