Слави Трифонов избухна с мнение за лидерите на Продължаваме промяната

...
Слави Трифонов избухна с мнение за лидерите на Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Слави Трифонов изобличи Кирил Петков и Асен Василев

Слави Трифонов " избухна " с мнение за водачите на " Продължаваме промяната " на стената си във Facebook

" Вчера президентът Румен Радев съобщи, че планът “Продължаваме смяната ” е “шарлатания ”. Тоест - Кирил Петков и Асен Василев са шарлатани.

В актуалния ни език шарлатани значи невежи хора, които се вършат на знаещи. Мошеници, измамници, лъжци.

Интересна е етимологията на думата “шарлатанин ”. “Шарлатанин ” идва от френския език, само че се счита, че думата изначално е италианска. Има и научни теории, че думата “шарлатанин ” идва от наименованието на италианското село Черетто. Жителите на това място са се били популяризирали с това, че странствайки по Италия, те са се представяли за лекари и аптекари, без да бъдат такива в действителност. Затова имаме и тази картина, която виждате под текста, на Карел Дюжарден от 1657 година - “Представление на шарлатани в Италия. ”

В “Уикипедия ” за думата “шарлатани ” четем следното: “Названието обозначавало лица, които употребяват музикални и театрални рекламни трикове, с цел да продават подправени медикаменти по улиците. Обичайната им продуктова листа включвала афродизиаци, опиати, стимуланти, балсам за величие и други ”

Сега няма да ви кажа, че актуалните шарлатани не продават елексири за величие и афродизиаци, а продават пробиотици. Не, няма да ви кажа това. Няма да ви кажа и че актуалните шарлатани също имат прочут опит с опиати, няма и да ви кажа: “Щастлив петъъък, благополучен уииикенд ”.

Но ще ви кажа за какво Кирил Петков и Асен Василев в действителност са шарлатани в актуалния смисъл на думата. А този смисъл, напомням, е: “Невежи хора, които се вършат на знаещи. Мошеници, измамници, лъжци. ”

Веднага давам образец - публичната поръчка за медицинските хеликоптери. Като един остарял самозванец Кирил Петков извади всевъзможни театрални, рекламни трикове, с цел да изясни предизборно по всички малките екрани по какъв начин България, с помощта на “Продължаваме смяната ”, най-сетне ще има медицински хеликоптери.

Да, само че договорката за хеликоптерите се провали, тъй като е направена неспособно от невежи хора, които се вършат на знаещи. Шарлатани.

Конкретно Кирил Петков в действителност е остарял самозванец. Скоро ще се навършат цели две години от първата му огромна шмекерия в политиката. Помните каква е тя, нали?

За да стане министър на стопанската система в служебния кабинет на Стефан Янев, Кирил Петков е излъгал, че няма двойно поданство - българско и канадско, подал е погрешна декларация и е нарушил тежко Конституцията. Тоест - измамил е, с цел да реализира персоналните си упоритости да стане министър. Мошеник, самозванец.

Между друго, съгласно юриста Радостин Василев, за това си действие Кирил Петков предстои на наказателна отговорност. Това той го сподели предходната година. Разбира се, с цел да е цялостна шарлатанията в “Продължаваме смяната ”, Радостин Василев към този момент тия неща не ги приказва, тъй като самият той към този момент е част от шарлатаните от “Продължаваме смяната ”.

Разбира се, аз имам персонален опит с шарлатанина Кирил Петков. Помните онази фамозна шмекерия на “Продължаваме смяната ”, в която на избирателен спор по bTV вместо Венко Сабрутев се появи Кирил Петков. Та в този избирателен спор, Кирил Петков още веднъж извади театралните, рекламни трикове, в тази ситуация - за печелене на гласове, и произнесе брутална неистина по мой адрес. Той сподели, че аз съм му се обадил по телефона и съм му споделил нещо за, изтъквам - “моя милиард ”. Кирил Петков е необикновен тип самозванец - до момента в който изрича лъжата, след секунди към този момент има вяра, че това е истина. А тя истината е елементарно доказуема - Кирил Петков говореше за съответен интервал, в който аз съм му се обадил за “моя милиард ”.

В тоя съответен миг аз от дълго време го бях изтрил от телефонния си справочник, тъй като ми беше станало ясно, че е самозванец. Нищо не можеше да ме убеди да подвигна телефона на Кирил Петков, в това число и медиаторството на огромния политик Христо Петров. Камо ли пък да му приказвам за “мой милиард ” по телефона.

Не са малко образците за измамничество и на другия водач на “Продължаваме смяната ” -

Асен Василев. Ще ви дам един образец, който е единствено отпреди няколко дни. В Народното събрание Асен Василев съобщи, че ще съди Делян Добрев за клюка и се обърна към него със следните думи: “Тошко Йорданов към този момент си заплати за лъжите от тази естрада, ще си платите и вие ”.

Само че истината е напълно друга - Тошко Йорданов нищо не е платил на Асен Василев, и Асен Василев не е спечелил никакво дело за клюка против Тошко Йорданов. Делото даже още не е почнало и това може да го ревизира всеки. И в този момент ми кажете - какъв човек може да бъде Асен Василев, с изключение на несравним измамник и самозванец?

А в този момент, за край на тази обява, просто ще ви изтъквам какво споделя някогашният съучастник на Асен Василев - Мортен Лунд. Между другото, господин Лунд също не е осъждан за клюка от Асен Василев. И вижте какво споделя някогашният съучастник на Асен Василев за самия Асен Василев:

“Той е лъжец. Инвестирахме 15-20 милиона евро, с цел да разработим софтуера. Имахме сред 30 и 50 програмисти в България. Не измами единствено мен, а и свои другари. Аз бях малоумен и доверчив, и му повярвах. Той дружно с няколко програмисти взеха кода на софтуера и отпътуваха за Китай, и го продаде на китайското държавно управление. След като аз открих тези клиенти. Софтуерът беше благосъстоятелност на компанията, а той просто го взе и го продаде самичък. ”
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР