Слави Трифонов е заловил шпионин, който изнасял информация от кухнята

...
Слави Трифонов е заловил шпионин, който изнасял информация от кухнята
Коментари Харесай

Заловиха шпионин в офиса на Слави Трифонов

Слави Трифонов е заловил разузнавач, който изнасял информация от кухнята му, написа "България през днешния ден ". На една от оперативките си Дългия и хората му бистрили концепцията за новия сезон, когато човек от екипа намерил касетофон, лепнат с тиксо под масата. "Какво е това? ", поинтересувал се Трифонов, а разбирачи незабавно пуснали записа.
Оказало се, че в защитата има пробойна и шоуменът начаса уволнил къртицата. Започнал и лично следствие. Разигралата се преживелица не била първата сходна, издават хора, близки до Дългия. Хора, интересуващи се от живота му, нон стоп дебнели какво се случва към него, както и проектите му за шоуто, за политиката, за персоналния му живот.
И различен път Слави научавал за пробойни и включването на името си в всякакви интриги, за които научавал финален. Това го предиздвикало да бъде извънредно предпазлив в последните дни, включително и за новия си план, който оповести преди три дни.
"Шефът се е изолирал, само че не от надменност, а поради обстоятелството, че не може да се довери на никого, с изключение на на най-близките си - сценаристите. Те май са единствените, които през годините не го предадоха ", разкриват хора от екипа. Именно от сценаристите се чака да създадат главните промени тази година - да включат повече песни на Слави, да вършат състезания и да забавляват публиката със скечове с артисти.
"Всеки ден имаме събирания и оперативки по няколко часа. Бистрят се разнообразни концепции, само че не взе участие целият екип, а единствено хората, на които Слави има доверие. ", споделят проближени до Трифонов. За следващата година той и екипът му възнамеряват да създадат още веднъж интернационално турне, където да се срещнат с съумели в чужбина българи, на които им се връща в родината.
"Има почтени и свестни хора, които са избягали от действителността в страната. Смятам, че от там би трябвало да се стартира - да накараме можещите и тези, на които им се работи да се върнат ", споделя Слави. Това е и задачата на новия му план, който занапред ще излиза наяве партия ли ще е или придвижване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР