Слави Георгиев, общински съветник от листата на ГЕРБ публикува позиция

...
Слави Георгиев, общински съветник от листата на ГЕРБ публикува позиция
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Пловдив е град за работари

Слави Георгиев, общински консултант от листата на ГЕРБ разгласява позиция във фейсбук профила си в поддръжка на Костадин Димитров като кмет на Пловдив, повдигнат от партия ГЕРБ.
Ето какво написа Слави Георгиев:
Управлението на един град не е като да напишеш статус във фейсбук или да участваш във фокус-група. За да стигнеш до ръководството на един град, се изисква да започнеш от най-ниското ходило. От пейката, от тротоара, от бабата пред блока. Да си извървял целия път от свръх упования, до суровата действителност и да си положил дългогодишни старания, да я промениш. И от горната страна на всичкото да си съумял.
Казват, в „ Тракия “ е елементарно, тя е най-новият квартал на Пловдив. Забравят, че в Пловдив има и по-нови квартали, само че те не наподобяват по този спретнат и привлекателен метод, тъй като за тях не са полагани старания. Пловдив е изправен пред голям брой проблеми. И те са всеобщоизвестни.
Можем да виним за тях, който си пожелаем. Преходът от остарелия към новия строй, неточности на предходни кметове, неналичието на задоволително финанси. Знам едно, Пловдив не е град за мечтатели, Пловдив е за работари.
Бавно, методично, дружно със обединен и квалифициран екип. Без илюзии, без свръхочаквания, а единствено с дружни старания зад верния човек.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР