Слави Ангелов беше пребит по поръчка на Красимир Каменов-Къро и

...
Слави Ангелов беше пребит по поръчка на Красимир Каменов-Къро и
Коментари Харесай

Бивш служител на Каменов в съда: Слави Ангелов беше пребит по поръчка на Къро

Слави Ангелов беше пребит по поръчка на Красимир Каменов-Къро и персонално присъствах, когато той даде парите на медиатора, който трябваше да откри причинителите.

Това декларира очевидецът Ивайло Серафимов по делото за побоя над основния редактор на “168 часа ” и списание “Космос ”.

Ангелов беше атакуван пред дома си на 17 март 2020 година от трима маскирани. Днес подсъдими са близнаците Георги и Никола Асенови и Бисер Митрев. И тримата са боксьори, упражнявали в залата на Валентин Давидов - индивида, който съгласно Серафимов е взел парите от Къро, с цел да разпореди поръчката на братята и техния другар.

Същият Валентин Давидов е в управителния съвет на боксов клуб “Фаст ” дружно с Деан Генов - телохранителя, който беше разстрелян в Кейптаун дружно с Къро, брачната половинка му Гергана и бавачката на децата им. Клубът е регистриран на адреса на зеленчуковата борса “Къра ” в регион “Слатина ”, която публично е на Каменов, написа 24 часа.

Ивайло Серафимов е работил за Къро и по думите му е събирал парите от обектите му. 

“Едната причина за поръчката беше една подигравка по отношение на Каменов, в която се споделяше “... прати Къро да ги омаа... ”. Това беше оповестено във вестника и Къро беше буен. Това беше януари или февруари, тъкмо когато стартира пандемията ”, описа Серафимов пред съда. 

“Това знам, това чух от Къро и в случай че той ме е излъгал, значи аз ви неистина сега, описа Серафимов.

След това извади телефона си и с позволение на съда направи информация в него за датите и местата, на които е бил. Показа и фотография на мерцедеса на Каменов, както и бус, който се употребява от защитата му. После описа, че Вальо Давидов е нещо като отговорник за защитата на Къро, а в групичката бил и Любомир Иванов-Любо Полицая, който беше убит на 25 март 2022 година, месец преди Серафимов да се яви в съда като очевидец.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР