Славчо, Вие излъгахте толкова много хора, които имаха персонални очаквания

...
Славчо, Вие излъгахте толкова много хора, които имаха персонални очаквания
Коментари Харесай

Цвета Кирилова: Слави Трифонов допусна сериозна стратегическа грешка

" Славчо, Вие излъгахте толкоз доста хора, които имаха лични упования от Вас! Вие разбрахте, че с концерти и реплики на музикални части не се прави политика и не сте подготвени с музикалния си бенд за това. Вашата позиция не е отговорност, а тотална БЕЗОТГОВОРНОСТ. Колко избора още ще би трябвало да създадем особено за Вас, с цел да си начешете егото, или ще вършим избори, до момента в който се сбъдне фантазията Ви да сте първа политическа мощ, само че живота Ви отрежда да сте втори и така нататък
Не може да твърдите, че е отговорност да пребивавате отвън Народното събрание, а е АБСОЛЮТНА БЕЗОТГОВОРНОСТ, когато си се насочил към политиката и си подвел една не дребна част от народа да Ви повярва и да кълве неудържимо на празна кука. Това е нистина мерзко и ще поясня за какво. Когато нямате потенциал, не казвате хоп преди да сте скочили ",, която е създателка на съдружие " Азбукари ".
 Слави Трифонов и етиката на (без)отговорността Слави Трифонов и етиката на (без)отговорността
Слави Трифонов разгласи, че няма да е народен представител в 46-ото Народно заседание. Както на практика не беше и в краткотрайното 45-о. Мястото му не...
" Не Ви видяхме нито един път в мъртвородения парламент, тъкмо тъй като изповядвате същата вяра като тези, които са определени, само че не стъпват там, тъй като се имат за богопомазани. Мнозина имаше такива. Какъв народен представител бяхте Вие?
С какво допринесохте за политическия живот, с изключение на посредством безредни оферти на сценаристите, с цел да объркате Избирателния кодекс и да нанесете пакости, колкото други некадърници не могат да създадат за един цялостен мандат. Това подчинение не се ли дължи на друго, а точно че в общественото пространство се приказва, че зад Вас и Има Такъв Народ стоят капиталите на Делян Пеевски. И в този момент, когато законът Магнитски го подгони, Вие елегантно се пробвате да излезете изсъхнал и оставяте партията си в ръцете на Тошко, който може да е популярен сценарист, само че НЕ СТАВА ЗА ПОЛИТИК!
Отговорност значи да донесеш прецизен отговор за решаването на проблемите, а Вие се криете няколко месеца като мишка. Така страна не се ръководи, нито посредством обществена мрежа, нито посредством осъвременени патриотични песни, благосъстоятелност на българския народ. 20 години опростачване на нацията, чалгаризиране и най-после да оберем реколтата. Това Ви е политиката. Магнитски е много притеснителна обстановка, нали?
Стойте си зад кадър. Така е по-добре. Поне сменете лаиците в листите си с някоя попфолк певачица, тя ще Ви е признателна. Толкова години лансирахте една огромна част от калта на България в народен ефир и ги налагахте за хайлайф, иронизирахте личното си общество и се гаврихте с кого ли не. Няма злепоставен политик, на който да не сте се подмазвали и сервилничели, а в този момент ми говорите за ОТГОВОРНОСТ. Оставете това, отговорността е за същинските хора!
 Журналистка: Ако изберем Слави Трифонов за президент отново ли ще комуникира с Facebook статусчета? Журналистка: Ако изберем Слави Трифонов за президент отново ли ще комуникира с Facebook статусчета?
" Разбира се, че Слави ще разгласи обстоятелството, че няма да се влиза в идващия парламент посредством фейсбук пост от няколко реда. Не е като да са гла...
П.С. Слави Трифонов позволи сериозна стратегическа неточност. Имаше късмет да ръководи малко, само че и да инициира огромни промени и да увери, че има подготвен екип за този развой. Нужно бе да направи държавно управление, с цел да покаже, че хората му са качествени и можещи. И по-късно с право можеше да изиска още по-голяма социална поддръжка. Само, че трябваше да знае, че птичето каца единствено един път на рамото. Така, че не знам на какъв различен пост се виждате, уважаеми Слави, само че няма да сте министър председателят с обецата и татуировките, който да ме съставлява в Европа и по света. За президентската институция пък напълно. И за двата поста са нужни настоящи, идейни, динамични, решителни и виновни хора.
Запомнете едно - Вие, Слави Трифонов и Има Такъв Народ, нямате гласоподаватели и поддръжници на политически платформа, стратегия и хрумвания. Това са почитатели, подразнени да станат гласоподаватели, които желаят да ръководят с експанзия и углавен избор. Те гласоподават за музикални части, а не за идеологии. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР