Няколко държави и международни организации осъдиха израелското убийство на най-малко

...
Няколко държави и международни организации осъдиха израелското убийство на най-малко
Коментари Харесай

Призиви за прекратяване на „кървавата баня“ в Газа, след като израелска атака уби 274 палестинци

Няколко страни и интернационалните организации осъдиха израелското ликвидиране на минимум 274 палестинци по време на интервенция за освобождение на четирима израелски пленници в бежанския лагер Нусейрат в центъра на Газа.

Властите в линията Газа в неделя оповестиха, че минимум 698 други са били ранени при „ невиждана брутална офанзива “, някои от които са в сериозно положение, до момента в който лечебните заведения се борят да се оправят с потока от ранени или мъртви тела.

Репортаж от вътрешността на болничното заведение Al-Aqsa Martyrs в Дейр ел-Балах в централната част на Газа, Hind Khoudary от Ал Джазира сподели в неделя, че екипите на гражданската отбрана към момента откриват мъртви или ранени палестинци отдолу под руините след офанзивата в Нусейрат, защото повече въздушни удари са ориентирани към региони в целия анклав.

„ Бомбардирането продължава интензивно и е доста мъчно за екипите за незабавна помощ да доближат до убитите и ранените палестинци. Те ни споделят, че към момента има хора по пътищата и под руините,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР