Славата, музиката и алкохолът често вървят в комплект за рок

...
Славата, музиката и алкохолът често вървят в комплект за рок
Коментари Харесай

Адел разкри, че е спряла да пие: На 20 г. бях на ръба на алкохолизма

Славата, музиката и алкохолът постоянно вървят " в комплект " за рок и поп-звездите, само че Адел е решила да постави питиетата си под надзор.

Певицата разкри, че е спряла алкохола преди няколко месеца - с типичното си възприятие за комизъм признава, че усеща този интервал като " цяла безкрайност ".

Изповедта ѝ се случва по време на концерт в Лас Вегас, когато вижда човек от публиката с коктейл в ръка.

" Спрях да пия... по кое време ли стопирах да пия? Усеща се като цяла безкрайност. Може би беше преди три месеца и половина. Бях безусловно на ръба на алкохолизма за много дълго време, до момента в който бях на 20-тина години. Липсва ми, стопирах и кофеина. Наслаждавайте се на уискито с лимонен сок, доста ви изпитвам завист ", споделя тя, като разсмива хората в залата.

Това не е първият случай, в който Адел приказва за зависимостта си - или за своята " доста близка връзка " - с алкохола.

През 2021 година тя споделя в изявление за Опра Уинфри, че повода за това се дължи на комплицираните връзки с татко ѝ. Марк Еванс напуща фамилията, когато Адел е единствено на 2 години. Алкохолизмът е това, което го отчуждава от грижите за детето. Той умира от рак през 2021 година, без да успее да усъвършенства връзките си с щерка си.

Адел споделя, че е почнала да пие като по-млада, с цел да разбере какво толкоз намира татко ѝ в алкохола.

Навикът ѝ се задълбочава, когато музиката я прави известна по целия свят и таблоидите стартират да наблюдават всяка нейна стъпка. Скоро Адел осъзнава, че пиенето в действителност я прави още по-податлива на болежка и прочувствени реакции, когато вижда по какъв начин жълтите медии разискват външния ѝ тип и държанието ѝ.

Когато Ейми Уайнхаус умира през лятото на 2011 година, Адел разпознава себе си в нещастието ѝ и стартира да се тревожи, че също ще изгуби надзор върху себе си.

В същата година тя претърпява и интервенция на гласните струни, като още веднъж протяга ръка към алкохола, с цел да преодолее напрежението от непредвиденото прекъсване на кариерата си.

След като ражда сина си през 2012 година, майчинството се оказва също толкоз мъчно за нея. Налага се да отсъства дълго от вкъщи по време на концерти - методът ѝ на живот я кара да се усеща самотна и изолирана.

През 2019 година тя подава документи за бракоразвод със брачна половинка си, а интервалът на раздялатае време, в което стопира да пие, с цел да остане уединено с възприятията си.

Година по-късно обаче идва Covid-кризата. В изявление за Vogue Адел признава, че при първото ѝ излизане за " незабавни покупки " по време на пандемията се връща у дома с бутилка розе и един кетчуп. Пиенето тогава стартира " все по-рано и по-рано " денем.

В различен собствен диалог с публиката си в Лас Вегас Адел споделя: " Спомням си, че един път пристигнах тук по време на Covid, беше 11 ч. преди обяд и несъмнено към този момент бях на 4 бутилки вино - като всички останали ".

Смъртта на татко ѝ през 2021 година още веднъж я стимулира да остане трезва за по-дълъг интервал от време, който наподобява е прекъснал при започване на 2023 година По време на премиите " Грами " Адел и Лизо вземат решение да се напият дотам, че в един миг " не можехме да отличим до коя категория сме стигнали ", както твърди Лизо в свое изявление.

Сега Адел още веднъж е поставила завършек на алкохола - и въпреки да се майтапи, че " е скучно " без него - демонстрира, че в никакъв случай не е късно да промениш живота си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР