Славата май тотално обърка и промени Кристиан Костов, който все

...
Славата май тотално обърка и промени Кристиан Костов, който все
Коментари Харесай

Kристиан Костов призна за смяната на пола - slava.bg

Славата май тотално обърка и промени Кристиан Костов, който все по-често към този момент провокира интерес поради ексцентричния си външен тип. Младият артист, който показа страната ни на песенния конкурс "Евровизия " през 2017 година, през днешния ден наподобява повече на жена, в сравнение с мъж, има дълга коса и се облича с рокли, също така поставя и грим. Цялостното му лъчение е женствено, което разумно породи и подозрения дали пък в скоро време артистът няма да се подложи на интервенция за промяна на пола.

Поне към този момент Кристиан Костов изрично отхвърля сходна опция и просто изяснява, че с това държание и визия цели само да се разграничава от масата.

"Такъв е моят жанр на обличане – естравагантен и артистичен. Виждам, че на някои хора им харесва, само че е обикновено да не бъда харесван от всички. Колко би трябвало да си трагичен от вътрешната страна, че да накараш някой да се почувства зле! Аз съм си момче! Имам дълга коса, само че това не значи, че желая да съм жена! Тази визия доста ми оказва помощ в Азия. До ден сегашен имам триумф в Китай ", разяснява без терзание изпълнителят.

 undefined

В момента той живее в Русия, където работи по разнообразни планове. Извън професионалните задължения, които към този момент вървят чудесно, той е претърпял тежък интервал в персонален проект.

Неотдавна Костов се разболя от К-19 и много мъчно мина през заболяването. "Цялото ми семейство го изкарахме доста тежко. Бях доста зле. Дядо ми умря в резултат на вируса. Той беше най-интелигентният човек, който познавах. Последните думи от него бяха: "Помогнете ми, апелирам, неприятно ми е ", споделя музикалната звезда със сълзи на очи.

 undefined

 undefined

21-годишният артист е от разбъркан генезис. Майка му е рускиня, а татко му е българин от Ямбол. Кристиан постоянно се е гордеел с България и се радва на голяма обич след триумфа си на "Евровизия " преди 4 години, когато класира страната ни на второ място. За страдание, нежният актьор се е сблъсквал и с лицето на омразата, като се е случвало дори да го заплашват с нож на улицата. В този миг Кристиан се отървал от най-лошото на косъм – проговорил на британски и гамените решили да го оставят, тъй като помислили, че е чужденец. Той обаче бил толкоз изплашен, че в продължение на една седмица не излизал от у дома.
Сексуалната ориентировка на младежа с съветски корени бе необятно обсъждана у нас още с появяването му в шоуто "Х Фактор " преди 6 години, когато бе едвам на 15. Тогава обаче точно нежната му възраст оправдаваше визията. "Той е още дете! Тепърва ще се развива и ще възмъжава! ", обявиха тогава почитателите, само че не се оказаха прави....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР