Слънцето вече ще се движи през загадъчния Скорпион, внасяйки приятелска

...
Слънцето вече ще се движи през загадъчния Скорпион, внасяйки приятелска
Коментари Харесай

Трите зодии, които тази седмица ще заблестят с главна роля в живота си

Слънцето към този момент ще се движи през загадъчния Скорпион, внасяйки другарска атмосфера, само че и секрети съмнения, за които не сме знаели. Енергията на затъмнението нараства и три щастливи зодии ще се радват най-вече дните сред 24 и 30 октомври , описват от.

Голямото астрологично събитие на седмицата е новолунието на 25 октомври, което съответствува и с отчасти слънчево затъмнение в Скорпион . Ден по-рано Луната ще сплоти сили с Меркурий във Везни , съюзявайки в естетика нашите мисли и страсти, тъй че връзката да се реализира елементарно. Ако има нещо, от чийто товар желаете да се освободите, тази синергия ви предизвиква да се облегнете на другар.

Що се отнася до слънчевото затъмнение на 25 октомври, то носи време за интроспекция, предизвиквайки ни да се вгледаме във вътрешността в себе си . Истината не всеки път е красива, само че изправянето пред нашите страхове, пороци и проблеми ще ни направи по-свободни в дълготраен проект.

На 26 октомври Меркурий откри естетика с Марс в Близнаци , което постоянно е комфортно, изключително за тези, които се пробват да насочат значимо обръщение или да си сътрудничат с хора, които мислят като тях. Това зависи и от страстите ви след затъмнението, по тази причина се уверете, че се отнасяте нежно със себе си. Добрата вест е, че Юпитер ще се върне в Риби  на 28 октомври, с цел да потвърди, че в никакъв случай не е прекомерно късно да сбъднете фантазиите си.

Ако вашата зодия или асцендент попада измежду следните знаци в галерията, седмицата ще бъде много обещаваща за вас:
 За тези три зодии седмицата 24-30 октомври ще бъде най-хубава  За тези три зодии седмицата 24-30 октомври ще бъде най-хубава  За тези три зодии седмицата 24-30 октомври ще бъде най-хубава  За тези три зодии седмицата 24-30 октомври ще бъде най-хубава
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР