Слънце и облаци ще се редуват днес, вятърът ще е

...
Слънце и облаци ще се редуват днес, вятърът ще е
Коментари Харесай

Слънце и облаци се редуват днес, захлаждане и дъжд от неделя |

Слънце и облаци ще се редуват през днешния ден, вятърът ще е слаб, а дъжд няма да вали.

Максималните температури ще са най-вече сред 22 и 27 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините облачността ще е променлива. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17, а на 2000 метра - към 10 градуса.

Повече слънце ще грее край морето по обяд. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който по здрач ще отслабне и ще се ориентира от изток-югоизток. На брега термометрите ще се качат до 22-25 градуса, а измежду вълните от 2-3 бала - до 25 градуса. 

Утре ще се затопли и дневните температури ще доближат 29 градуса. По-късно денем обаче от запад облачността ще стартира да се усилва, към момента без превалявания. В неделя и понеделник облачността ще е по-често забележителна. На места в Западна България, а през първия ден и по Черноморието ще има превалявания, в обособени региони в Югозападна България - интензивни и с гръмотевици. Вятърът ще се обърне от изток и североизток, ще стартира намаляване на температурите, по-съществено през втория ден, когато оптималните ще бъдат сред 20 и 25 градуса.

Във вторник и сряда ще остане много хладно, с променлива облачност. Само на изолирани места в южните региони и по Черноморието ще превалява.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР