Слънчево време ни чака днес. Около и след пладне над

...
Слънчево време ни чака днес. Около и след пладне над
Коментари Харесай

Слънчево време ни очаква днес

Слънчево време ни чака през днешния ден. Около и след пладне над Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, без дъжд. Вятърът ще е слаб от север-северозапад, в Югоизточна България – до сдържан от североизток, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Максималните температури ще са сред 13 и 18 градуса. Атмосферното налягане в следобедните часове ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месец март.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. Вятърът преди обед ще е сдържан от север, като в идващите часове ще отслабва и ще се ориентира от Изток. Максималните температури ще са сред 10 и 14 градуса. Температурата на морската водасе чака да доближи сред 9 и 11 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималната на 1 200 метра ще е към 7 градуса, на 2 000 метра – към 0 градуса.
Утре и в събота стоплянето ще продължи и в събота оптималните температури ще доближават, в обособени региони и ще надвишават 20 градуса. Ще доминира слънчево време. Вятърът ще е слаб като на следващия ден в източните региони - североизточен, в Западна България ще е съвсем тихо; в събота - краткотрайно от юг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР