Слънчевият загар сякаш е последната частица лято, която пазим върху

...
Слънчевият загар сякаш е последната частица лято, която пазим върху
Коментари Харесай

Ето 6 начина да задържите летния тен по-дълго

Слънчевият тен като че ли е последната парченце лято, която пазим върху себе си. Логично, желаеме да задържим загатна за отминаващите топли дни по-дълго, радвайки се на прекрасен загар. Ето няколко метода по какъв начин да реализираме това.
1. Хладни душове
Топлата вода дехидратира кожата ви, което води до по-бързо „ олющване”. Придържайте се към по-хладна вода и използвайте душ-олио, с цел да запечатате тена за повече време.
2. Много хидратация
Няма по-добър метод за красива кожа, била тя с загар или без, от хидратацията. Винаги след баня нанасяйте подобаващ лосион, а в границите на деня можете да заложите на хидратиращ мист, който като се изключи че ще задържи влагата, само че и ще ухае горещи плажове и слънчеви мемоари.

3. Ексфолиране
Може би това е последното нещо, което ви идва на разум, само че е значимо да дарявате тялото си със седмична ексфолиация, с цел да помогнете за премахването на мъртвите повърхностни кафези, които основават заблуда за повяхнала кожа.
4. Продукти за загар
Създайте елементарен обред, който е елементарен за поддържане, като да вземем за пример леко обагрен лосион за тяло. Нежният цвят ще усъвършенства тена ви, без да наподобява прекомерно, а пък и можете да го нанасяте единствено един път седмично.
5. Повече бета-каротени
Различни изследвания демонстрират, че диета, богата на бета-каротени (вид червено-оранжев пигмент), може да пресъздаде целунатата от слънце кожа от вътрешната страна на открито. Най-добрите естествени източници са сладки картофи, кайсии, манго и моркови.
6. Пийте вода
Не намалявайте количеството вода, което пиете, единствено тъй като към този момент не ви е толкоз топло. Поддържането на хидратирана може да помогне за удължение на живота на всички кафези, а и изглажда кожата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР