Слънчев бряг заслужи 84-о място в престижната класация Топ 100

...
Слънчев бряг заслужи 84-о място в престижната класация Топ 100
Коментари Харесай

Как „Слънчев бряг” изпревари Варадеро, Доминикана и Бахамите в класация за най-добрите плажове?

„ Слънчев бряг ” заслужи 84-о място в влиятелната ранглиста „ Топ 100 на най-хубавите плажове в света ”. Търсенето на най-привлекателните плажни линии за премията „ Golden Beach 2024 ” е направено на база гласоподаване от страна на инфлуенсъри пътешественици, авторитетни персони в туризма и специалисти по пътуванията. Така, българският курорт изпревари международни дестинации като Варадеро, Куба, Баваро, Доминиканската република и Бахамите. Дългата 6 километра и необятна близо 70 метра пясъчна линия единствено след към 20 дни ще посрещне първите си посетители, оповестява Нова ТВ.

„ Български плаж да влезе в сходна ранглиста се случва за първи път. Много сме горди с този приз, който получихме с помощта на труда ни ”, съобщи консеционера на линията Кирил Спасов.

Плажът на „ Слънчев бряг ” е притежател и на екологичната премия „ Син байрак “.

За да извърши критериите и тази година, подготовката е почнала при започване на април. За сигурността на летовниците в дейната част на сезона действат 52 избавителни поста, ситуирани на 100 м един от различен. Атракциите, са също част от критериите,залегнали в класацията, наредила плажа на 84-о място в света.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР