Слънчев Бряг. Шведски турист, който бе заснет на охранителните камери

...
Слънчев Бряг. Шведски турист, който бе заснет на охранителните камери
Коментари Харесай

The Local: Шведски турист е глобен за това, че е ритнал камериерка в български хотел

Слънчев Бряг. Шведски екскурзиант, който бе сниман на охранителните камери в български хотел по какъв начин рита камериерка, беше санкциониран за действието си, предава шведското издание на The Local .
През юни се появи запис от охранителните камери на хотел в известния български курорт Слънчев бряг по какъв начин 53-годишен шведски екскурзиант рита в лицето камериерка, която в този миг чисти пода.
Камериерката е изпаднала в безсъзнание и е получила разтърсване на мозъка. По-късно тя разяснява, че е била ритната „ като футболна топка “ и че е в потрес. Туристът беше задържан и по време на следствието твърдеше, че не си спомня случая, тъй като е бил пийнал.
Тази седмица, съдът отхвърли обясненията му и го осъди да заплати санкция от 4500 лв. (2960 долара). Освен това, той би трябвало да заплати и разноските по делото, на стойност 600 лв. (362$).
Според българските медии, съдията е споделил, че мъжът се е опитвал да употребява резултатите от алкохола, с цел да замаскира това, което е направил и е посочил „ цялостна липса на човечност “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР