Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника,

...
Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника,
Коментари Харесай

Хотелите ни по морето претъпкани за Великден

Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват

Българинът за следващ път потвърждава, че финансите в никакъв случай не са били спънка, в случай че става дума за ястие и пиянство на тежки маси. Особено когато наближат светли празници, какъвто е Великден. Е, този път той е комбиниран и с Гергьовден, който е незабавно след него. Оказа се, че хотелите по някои от морските ни курорти от дълго време са заети и цялостни до краен лимит.

Най-търсена е легловата база по социалистическото украшение " Златни пясъци ", както и Слънчев бряг, където купоните постоянно са на равнище, изключително когато пристигна лятото. За Великден най-големите хотели по морето са непокътнати на 100%, като и този път немалка част са туристи от чужбина - най-много румънци. Не е по-различно и в Несебър и Поморие, където постоянно е много оживено, откакто настъпят пролетните температури.

Още преди седмици в почивните дни хората " налазиха " морските линии, на най-вече, с цел да разхлабен и да хапнат прясна риба, да пийнат бира под слънчевите лъчи. Статистиката демонстрира, че съвсем всяка година към 30% от избралите да почиват по празниците в гореспоменатите курорти са българи, само че този път този % е от 50 нагоре! Туристите търсят главно хотели, които са покрай морето, а също по този начин и където има хубави параклиси или църкви, с цел да възпламенят свещичка на Великден, написа Лупа.бг

На този стадий заетостта на легловата база в двата ни огромни морски града - Варна и Бургас, не е чак толкоз огромна, защото хората всеобщо търсят по-малки и спокойни местенца, където да прекарат прелестно време със фамилията, или с другари. Най-апетитни са SPA хотелите, които оферират редица глезотийки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР