Слагането на ограждения около Паметника на Съветската армия е на

...
Слагането на ограждения около Паметника на Съветската армия е на
Коментари Харесай

МВР няма да допусне нови сблъсъци пред Паметника на Съветската армия

Слагането на ограждения към Паметника на Съветската войска е на финалната права. Поредни демонстрации са проведени пред него.

В същото време Министерството на вътрешните работи се ангажира с превантивни ограничения за запазване на реда към монумента по отношение на предстоящи конфликти след футболен мач този четвъртък по самодейност на обединяване " Левицата ".

" Министерство на вътрешните работи е мобилизирало целия си запас. В съответния ден има три огромни мероприятия, които ще бъдат осъществени. Няма да се допусне пресичането на лъчовете на съответните мероприятия, настрана от това няма да бъдат допускани на територията на Паметника на Съветската войска съответните футболни почитатели и други участници в проведените мероприятия ", съобщи Костадин Паскалев.

" Виновни за вандалските прояви на шпицкомандите на 17 август не са единствено съответните причинители, отговорни са длъжностните лица, които трябваше да наблюдават за реда в столицата. Няма да допуснем два месеца преди локалните избори десницата в София - ГЕРБ, Демократична България, Политическа партия и Движение за права и свободи да си построят предизборната акция върху паметника ", добави Мая Манолова, " Изправи се.БГ ", представена от Българска национална телевизия.



" Обърнахме и внимание на това, че през годините този монумент не един път е бил вандализиран, оскверняван. Това се води безчинство, а в някои случаи и по-тежко нарушение. До момента не знаем някой да е глобен ", сподели още Иван Таков, Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР