Сладко изкушение: Изпитани рецепти с шоколад Само след няколко дни

...
Сладко изкушение: Изпитани рецепти с шоколад Само след няколко дни
Коментари Харесай

Шоколадов ключ и мъжки бонбони за Свети Валентин

Сладко прелъщение: Изпитани предписания с шоколад

Само след няколко дни е Денят на влюбените. Неизменна част от положителното въодушевление на Свети Валентин са подаръците, а един от най-хубавите разновидности са изкушения от шоколад. Освен че той е мощен афродизиак, няма дама, която да не обича най-малко една разновидност на десерта.

Арт магазини в града под тепетата продават ръчно направени изкушения, които могат да задоволят всеки усет. С обичаи от 8 години, един от тях предлага белгийски предписания, доближени към усета на българина, който обича по-сладкото. Всички съчетания се базират на потвърдени комбинации от едни от най-хубавите шоколатиери. Семейството на Величко, Деяна и Пенка Тодорови залага на първични материали от Кот ди Воар и Белгия с друга централизация. Сладкарите комбинират разнообразни съставки, които вървят от черен шоколад до мента, млечен и плодов усет, както и алкохол. Предлагат се и бонбони, подобаващи за хора с разнообразни диети. Не се прибавят изкуствени аромати и нездравословни примеси. Пенка Тодорова споделя, че е доста значимо шоколадът, който се употребява да е малко, само че чист и първокласен. За фамилията магазинът е сбъдната фантазия и опция да се допрян до всеки клиент, а мотото им е всеки да си разреши парченце разкош за сетивата.  Предлагат над 60 типа бонбони и актуализират знанията си непрестанно, като създават подготвени дарове и по поръчка, в това число скулптори. Тодорова е на мнение, че едно шоколадово сърце на цена от 60 стотинки до 1,20 лв. е належащо всеки ден, а освен на празника на влюбените. 

Сред най-интересните дарове, които можете да изберете за половинката си в профилиран магазин в центъра на града е огромен шоколадов ключ, който може да  символизира вашето отворено сърце или покана да заживеете в общ дом. Височината му е близо 10 сантиметра и е в продълговата подаръчна кутия. Цената е 16 лв..  

За дамите, фенове на обувките, се предлага една специфична пантофка от млечен шоколад. Да зарадвате половинката си с нея ще ви коства 20 лв. без опаковката.

Красиво арт сърце с украса в златисто пък се продава за 15 лв.. То е в няколко разновидността - с надпис “Обичам те ” или “За теб ”, както и изписано с орнаменти на цветя или купидонче. Точно до тях в магазина са изложени и рамки от шоколад с надписи, които костват до 20 лв.. Кутийка, в която можете да поставите любовно обръщение или украшение, излиза 18,60.

Сред най-интересните бонбони са “мъжките ” - “Ракиено сърце ”. Те са с крушова ракия, чийто мек усет в комбиниране с натуралния шоколад и бял ганаш разтапят сетивата.

Лъжичка от шоколад с три бонбона излиза 4.80 лв., а чашка - 8.70 лв..

Ако желаете да подарите мече на обичаната си, но не плюшено, а сладко, ще ви излезе 38 лв.. Рози има в действителни размери и на съчка. Бонбоните във форма на сърце са най-разнообразни, а 100 грама костват от 7.50 до 8.50 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР