Сладкари подредиха 20-метров белгийски шоколад в пловдивски парк. Стотици се

...
Сладкари подредиха 20-метров белгийски шоколад в пловдивски парк. Стотици се
Коментари Харесай

Сладкари подредиха 20-метров белгийски шоколад в пловдивски парк, десетки опитаха от изкушението

Сладкари подредиха 20-метров белгийски шоколад в пловдивски парк. Стотици се събраха, с цел да опитат от какаовото прелъщение и да научат любопитни обстоятелства за производството му.
Прочетете още
Огромното произведение беше кулминационна точка на откриването на фестивала „ Шоко Арт “, който се което се организира в парк „ Каменица “ и продължава през целия съботен ден.

„ Този фестивал на шоколада се трансформира в традиция и забавлява дребни и огромни. Това е второто издание. Той стартира предходната година и е по концепция на предходния кмет на региона - Иван Стоянов, а ние сме щастливи, че можем да го продължим самодейността. А в този момент е време да се потопим в магията на шоколада “, сподели по време на откриването кметът на регион „ Източен “ Емил Русенов.



Събитието бе намерено с музикална и танцова стратегия с деца от детски градини и учебни заведения от региона. Освен осъществяванията, уредниците бяха подготвили и доста изненади и занимания за малчуганите. Ентусиасти се – деца и възрастни, дружно изиграха хоро под съпровода на песента " Мома Яница ". Специално присъединяване във фестивала взе спечелилият от сезон 5 на Hell`s Kitchen - Станислав Иванов. Той подготви пред погледите на всички присъстващи невероятна и новаторска рецепта за шоколадови бонбони.

А зад сцената, в обособени шатри производители и майстори на шоколада са изложили и оферират изкушаващи шоко произведения на посетителите.

От 16:00 ч. chef Ради Стамболов ще изненада всички присъстващи на фестивала „ Шоко Арт с 2 000 порции шоколадов ганаш. Гост звезда на „ Шоко Арт “ тази година ще бъде певицата Дара Екимова, която тъкмо в 19:00 ч. ще огласи парк „ Каменица “ със своите шлагери. Тя ще се погрижи за неповторимата атмосфера на фестивала, дават обещание уредниците.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР