Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който от години не

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който от години не
Коментари Харесай

Ахмед Доган протестира под триъгълника на властта

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, който от години не се е появявал обществено в неконтролирана среда, се причисли към митинга на своите поддръжници и се оказа на жълтите павета пред постройката на Народното събрание. Там се организира единия протест в поддръжка на задържания Джейхан Ибрямов под дъжда, който вали над София.

Вторият митинг се организира пред постройката на Съдебната палата и е управителен от мегафона от някогашния ефирен водещ, а в този момент претендент за народен представител от листите на АСП Николай Бареков.

Протестът на фракцията на Доган се организира в така наречен триъгълник на властта, където от два дни организира своята гладна стачка и брачната половинка на Джейхан Ибрямов.

Доган не се изплаши от дъжда в София и откакто дойде с черна лимузина под скандиране " Движение за права и свободи ", прегърна брачната половинка на Ибрямов. Доган и персонално по мегафона изиска " независимост за Джейхан ". Почетният ръководител прикани своите последователи към резистентност с думите, че " би трябвало да преодолеем и това предизвикателство. "

Ахмед Доган застана до брачната половинка на Ибрямов, Биршен Ибрямова, и съобщи: " Дойдох да поддържа тази смела жена и нейния брачен партньор Джейхан. Давам клетва пред вас, че ще направя това предизвикателство наша мощ. Наш дълг е да защитим демокрацията и справедливостта, те са нарушени. Това е главната ни цел! "

Софийският градски съд разглежда искането за по-лека мярка за неотклонение от " задържане под стража " на кандидат-депутата от " Алианс за права и свободи " Джейхан Ибрямов при закрити врата.

На влизане в правосъдната зала Джейхан Ибрямов не отговори на журналистическите въпроси и резервира безмълвие относно белязаните банкноти в размер на 100 000 лева, с които бе арестуван.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР