Хиляди посетители в Пловдив Плаза Мол за невероятно екзотично изложение

...
Хиляди посетители в Пловдив Плаза Мол за невероятно екзотично изложение
Коментари Харесай

Уникална изложба на екзотични животни събра хиляди посетители в Plovdiv Plaza Mall

Хиляди гости в Пловдив Плаза Мол за необикновено екзотично ревю – кралски питони, скорпиони, жаби, мини зайци и още доста в най-големия мол в Южна България
Прочетете още
Пловдив Плаза Мол събира доста фенове на животните този уикенд - на 5 и 6 октомври от 10 до 19 часа с вход свободен! Ще може да се срещнете с разнообразни типове влечуги, земноводни, охлюви, паяци, декоративни зайци, някои от най-отровните типове, които развъдчици и занимание изложители са подготвени да покажат.



Очакваме Ви в два следващи дни, с цел да се насладите на неповторимо за търговксия център ревю. Едни от най-любопитните представители са  ахатините, които произлизат от Африка. Ниските условия към поддръжка и адаптивността им ги вършат съвършен домакински любим за стопани с малко свободно време и липса на опит. На размер приблизително доближават 15-20см, а в редки случаи и над 25см. Средната им дълготрайност на живот е 6-8 години. Освен че може да закупите животни, може да получите и консултация по какъв начин да отглеждате представителите, кои добавки са потребни за тях, както и да погалите част от животните. Освен тях, на ревюто участват и боа jungle, гекони, варани и голяма разновидност на сукуленти.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР