Сквартирантите, които съдиха окръг в Мериленд в понеделник, твърдят, че

...
Сквартирантите, които съдиха окръг в Мериленд в понеделник, твърдят, че
Коментари Харесай

Съквартирантите в Мериленд твърдят, че полицията ги е задържала с оръжие без причина и са ги застреляли от домашното им куче: „Без угризения“

Сквартирантите, които съдиха окръг в Мериленд в понеделник, настояват, че служители на реда са влезнали нелегално в жилището им без заповед, задържали са ги с оръжие без опрощение и излишно гръмнаха домашното им куче, което беше парализирано и в последна сметка евтаназирано.

Кучето, примес от боксьори на име Хенеси, не атакува тримата служители на реда, които влязоха в жилището, преди двама от тях да гръмнат животното с огнестрелните си оръжия, а третият е стрелял със замайващ револвер по него, съгласно федералното дело.

Искът желае минимум $16 милиона обезщетение за конфликта на 2 юни 2021 година, който стартира с принц Джордж Окръжни служители на реда, отговарящи на сигнал за захапване от куче в жилищен комплекс, където са живели четиримата ищци. Това, което се случи по-късно, беше снимано на видео от полицейска телесна камера и видео от мобилния телефон на ищеца.

Умана сподели пред Washington Post през 2021 година, че е молила някой да помогне на раненото й куче.

„ Бях просто ги апелирам, апелирам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР