Скуотърите съсипват цели квартали в Атланта, а реакцията на полицията

...
Скуотърите съсипват цели квартали в Атланта, а реакцията на полицията
Коментари Харесай

Скуотери превземат над 1200 домове в Атланта, отварят незаконни стриптийз клубове и тероризират съседите: „това дори Америка ли е?“

Скуотърите унищожават цели квартали в Атланта, а реакцията на полицията при изгонването е толкоз мудна, че някои притежатели на жилища прибягват до възнаграждение на неудобства за овакантяване.

Нагли заселници даже откриха противозаконен стриптийз клуб в парцел, който бяха завладели – един от 1200-те жилища, които са били заселени в града съгласно комерсиалната група на Националния съвет за жилища чартърен (NRHC).

„ Бих се ужасил в Атланта да дам чартърен един от парцелите си “, сподели Мат Урбански, който ръководи локална компания за разчистване на домове, пред Bloomberg.

Компанията на Урбански почиства домове на корпоративни наемодатели и в някои случаи би трябвало да отстрани притежанията на скуотерите. Наскоро един от чиновниците му беше прострелян, откакто се опита да в профил натрапници от парцел.

Саймън Фрост, основен изпълнителен шеф на огромния хазяин Tiber Capital Group, сподели, че е имало случаи на противозаконни жители, размахващи оръжия и заплашващи съседи, което засяг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР