Скумрията е една от най-полезните риби, които е препоръчително да

...
Скумрията е една от най-полезните риби, които е препоръчително да
Коментари Харесай

Тайната СЪСТАВКА, която превръща СКУМРИЯТА в кулинарен шедьовър

Скумрията е една от най-полезните риби, които е целесъобразно да консумираме най-малко един път в седмицата. Свикнали сме да я похапваме печена на скара, тъй като приготвянето й е най-лесно. Съществуват обаче и доста други предписания, които е добре да пробвате, в случай че желаете да се насладите на изтънчения усет на рибата. Важно е обаче да знаете кои подправки най-добре си пасват с тази храна, тъй че резултатът в чинията най-после да бъде непостижим.
Какво да прибавим към скумрията, до момента в който я готвим?
Онези от вас, на които им е омръзнало да похапват скумрия на скара, могат да пробват да я подготвят на тиган.
8 типа риби, които ПО-ДОБРЕ да не консумирате
Безспорно, рибата е хранителен артикул, който е извънредно потребен за  човешкото здраве. Рибата е позната и като отлична диетичн...

Няма да се постанова да включвате скарата и да сте отговорни за аромата, достигащ до съседските балкони. Предлагаме ви да включите котлоните, да си приготвите тиган и да преминете към почистването на добре познатата на всички ни скумрия.

Почистването на рибата не е измежду най-приятните неща, само че би трябвало да се случи. Премахнете главата, опашката, хрилете и вътрешността. Измийте усърдно под течаща вода и по-късно разрежете рибата на две половини. Всяка от тях разделете на части и поставете в купа.

Мариновайте в продължение на 20 минути със соев сос. Именно това е тайната съставна част, за която споменахме. Соевият сос придава още по-приятен усет на рибата и сме сигурни, че доста ще ви допадне.
Перфектната лятна вечеря, подготвена за 30 минути
Ако желаете чудесна концепция за вечеря, която да е здравословна, засищата и лесна за правене, то тази рецепта предлага всичко това. Приготов...

Налейте малко растителна лой в тигана и започнете да пържете. Гответе, до момента в който не хване златист тен. След това можете да поднесете с лимон и картофена салатка.

Да ви е вкусно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР