Скубене на коси, злобни погледи, оголени зъби… в такава ситуация

...
Скубене на коси, злобни погледи, оголени зъби… в такава ситуация
Коментари Харесай

Защо Неда Спасова и Йоанна Темелкова се хванаха за гушите?

Скубене на коси, злобни погледи, оголени зъби… в такава обстановка евентуално сте видели двете актриси Неда Спасова и Йоанна Темелкова, само че без суматоха - всичко е в кръга на шегата и в името на една сполучлива фотосесия!

Както знаете, Неда и Йоанна са две от главните фигури в сериала „ Братя “ , в който обаче героините им надалеч не се схващат толкоз добре колкото двете актриси в действителния живот.
                             

„ Една „ фотосесия “, която изискваше съществени старания от страна на мен и Йоанна за съвестност. Оставям за смешката и несполучливите фрагменти! Сцените с Йоанна ми бяха едни от най-вълнуващите за игра този сезон. Въобще цялата линия и път на взаимоотношенията на Елена и Лора ми беше забавна. Дано и за феновете е.

Благодаря ти, Йо, за партньортството и хубавото време дружно! “

Това гласи и благото обръщение на Неда Спасова към серията занимателни фрагменти , на които двете дами са се хванали за гушите и си скубят косите.
                             

„ Недааааа! Такъв кеф е да се работи с теб! Прекрасница! Отварям си бира! Много добре са ни се получили снимките… “, е дала отговор шеговито и самата Йоанна, добавяйки доста сърчица и смеещи се емотикони към коментара си.

Както към този момент ви разказахме, фотосите на финалния сезон на „ Братя “ публично завършиха, само че на феновете занапред им следва да схванат какво ще се случи с героите, които към този момент пет сезона ни държат в напрежение всяка вечер пред екраните.

► 
                             

Неочаквани трагични събития заплашват някои от героите в идващите епизоди на престъпната драма „ Братя “ тази седмица по NOVA. Стратегията на Карамитев да издигне Йосифова като съществена фигура в неговата компания дава упования резултат. Ива се оправя чудесно на управителния пост и притегля вниманието върху себе си, като по този метод разрешава на Филип да остане в сянка – нещо, което е доста значимо за него сега.

Получила епикризите на тежко заболели хора, работещи в Топлоелектрическа централа Побит камък или живеещи в региона, контрольор Давидова търси контакт с потърпевшите, с цел да получи повече информация за случаите им. Тя е уверена, че увеличаващият се брой онкоболни има директна връзка с горенето на токсични боклуци в топлоцентралата. Елена има потребност от доказателства, с които да поддържа своята версия, с цел да може да задейства нужните процедури за разпити и възможни арести. Ще се съгласят ли някои от работещите в ТЕЦ-а да дадат показания и да оказват помощ на следствието или страхът, насаден у тях, ще надделее?

Младият следовател Андрея Николова се е вкопчила в работата, с цел да избяга от тежките скрупули след гибелта на сътрудника Георги Русев , който загуби живота си трагично в престрелката с украинците. Андрея е окуражена да откри последваща диря по случая с убийството на предприемача Мирослав Жотев и стартира да търси улики в напълно нова посока. Ще открие ли нещо, което може да послужи за разплитане на мистериозната гибел на Жотев, или ще попадне в задънена улица?

Не пропускайте престъпната драма „ Братя “ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA! Последвайте  профила и  страницата на „ Братя “. В сички епизоди може да откриете в .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР