Скрийншот: Фокс нюз Подобряването на отношенията между САЩ и Русия

...
Скрийншот: Фокс нюз Подобряването на отношенията между САЩ и Русия
Коментари Харесай

Тръмп: По-добри отношения САЩ – Русия ще помогнат за уреждането на кризата с Пхенян


Скрийншот: " Фокс нюз "

Подобряването на връзките сред Съединени американски щати и Русия би помогнало за уреждането на рецесията около нуклеарната стратегия на режима в Пхенян. Тази теза отбрани в сряда пред " Фокс нюз " американският президент Доналд Тръмп.

" Мисля, че би било превъзходно, в случай че се сдобрим с Русия. Не считам това за нещо погрешно. Тя е нуклеарна страна. Мисля, че можем да имаме положителни връзки с нея ", съобщи той.

По думите му Съединени американски щати взаимодействат по тематиката Северна Корея с Китай, само че " би било превъзходно, в случай че можехме да приказваме и с Китай, и с Русия ".

" Защото Китай ни оказва помощ, а Русия, може би, върви по различен път и пречи на това, което съумяваме да реализираме. И когато споделям " може би ", мисля, че тъкмо зная защо става дума ", продължи Тръмп, наблягайки, че съществуването на по-положителни връзки сред Съединени американски щати и Русия " би било нещо положително, а не неприятно ".

По мотив преизбирането на президента на Китай Си Цзинпин, който той поздрави по телефона часове по-рано, Тръмп означи: " Той е човек с огромна власт. Струва ми се, че е доста добър човек. Някои хора споделят, че ние имаме най-хубавите връзки от вида президент-президент, тъй като той също се назовава президент. Е, в този момент някои хора биха могли да го нарекат крал на Китай. Но той се назовава президент. "

Говорейки по вътрешнополитически тематики, президентът изрази мнение, че след встъпването му в служба американските медии са почнали да се отнасят към него доста по-лошо, като предумишлено фалшифицират информацията за активността му.

" Те се базират на източници, които, съгласно мене, не съществуват. Те просто си измислят ", уточни Тръмп. Сред медиите, които съгласно него популяризират недостоверна информация, президентът на Съединени американски щати уточни малките екрани Си Ен Ен, Ей Би Си, Ен Би Си и Си Би Ес.

По този мотив той още веднъж означи, че дейното потребление на обществените мрежи, в това число Туитър, му оказва помощ да разгласява информация за своите възгледи, които медиите постоянно изопачават.

Според Тръмп изборният щаб на неговата съперничка в кандидат-президентската акция Хилари Клинтън и Националният комитет на Демократическата партия са изхарчили съвсем 6 млн. $ за съставянето на досие с непроверени данни от компрометиращ темперамент за него. " Това аз назовавам изфабрикувани обстоятелства ", акцентира той.

" Много забавно е, че Клинтън отхвърляше това, отричаха го нейните хора, всички го отричаха. А в този момент се чудят какво да кажат. Изхарчиха съвсем 6 млн. $ за нещо такова. Честно да ви кажа, коства ми се, че това е срам ", акцентира Тръмп.

Така той разяснява известието на Ройтерс преди ден, че съставянето на досие с компромати против Тръмп е почнало през 2015 година по поръчка на поддръжници на Републиканската партия, стремящи се да попречат той да завоюва партийната номинация.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР