Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Коралът гони депресията, укрепва костната система

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за - Кораловите бижута- обстоятелства и митове.

Корал - Излизащ от градината на вълнообразния океан, е прочут като камък на мистичния финес. Символ на благополучие и приятност, той е провокиран от океански пласт в разнообразни цветове. Попадането в това очарователно богатство оказва помощ на притежателя да се любува на живота в най-голяма степен. Древните перси вярвали, че този щастлив драгоценен камък е обвързван с планетата Марс поради огненочервения си суфуз. Като органично тяло от естествени същества, той е минерализиран и през днешния ден се употребява като важен драгоценен камък.

Коралът значи живот и мощ на кръвта. Неговите кървавочервени нюанси се употребяват за стопляне и възбуждане на кръвния поток. Розовите тонове на този хипнотизиращ органически драгоценен камък оказват помощ за възобновяване на хармонията в сърцето. Освен това се употребява за лекуване на меланхолия, както и за хранителния недостиг. Той също по този начин лекува проблемите, свързани с колики и киселини, както и подкрепя изхвърлянето на замърсяванията от мускулната система. Някои от кораловите нюанси са от изгода за неговия собственик, като му оказват помощ да се отпусне и да заглуши страстите, които в магията на живота оказват помощ да внесе мир в себе си. Признато е, че улеснява връзката с духовните учители на Вселената.

Коралът е от първостепенно значение за отбрана на притежателя от меланхолия и отчаяние, което от своя страна способства за вдъхновението на енергичното гонене на авансово заложени цели. Коралът също работи като свръхестествен тотем за кърмачета, както и предпазен талисман за неговите носители. Традиционно се подарява на майките, защото ободрява връзката сред майката и детето. Твърде прочут е, с цел да бъде засаден в розов звук, белезникави нюанси, жълтеникав дружно с черни нюанси. В исторически проект се ползва за разкрасяване. Предполага се, че този драгоценен камък да отблъсква неприятните въздействия, както и да предлага подсилване от кожни болести, когато се носи като украшение за врата. Той е доста прочут с това, че оказва помощ на стопанина да се възвърне по-бързо от дългото боледуване.

Кораловите бижута оказват помощ за усмиряване на възприятията на притежателя, което му оказва помощ да внесе естетика в себе си. Той е прекомерно прочут, със своята мощ на прозрението и визуализацията. Той има колосална мощ, която оказва помощ да се форсира предаването на знанието от сегашния свят към всевишния свят и назад. На физически равнища корала дава отговор за подсилване на кръвоносната система и костите на торса, въодушевява съживяването на тъканите и подхранва кръвните кафези.

Някои астролози допускат, че хората, които изпитват жестокостта (кармична обремененост) на Марс в хороскопа си, тоест би трябвало да носят корал като драгоценен камък. Хората, родени сред 15 април и 14 май или 15 ноември и 14 декември, би трябвало да носят кораловия драгоценен камък. Счита се за добра прокоба, в случай че скъпоценният камък корал е закупен във вторник.

При опция, носете Корал, който да бъде вграден в златен пръстен. Ако искащите, които не могат да си закупят златен пръстен, тогава може да носят да носят бижуто, формиран от златно покритие, смесено със сребро, или смесено с мед, с инкрустиран коралов драгоценен камък в пръстена. Хората, които носят корал остават в сигурност от стомашни болести или рахит. Корал също се смята за потребен при сърдечни болести, съгласно античните персийски апокрифи.

Камъкът корал усъвършенства тонуса и облекчава умората. Също по този начин понижава напрежението, страха, тревогата, депресията, основава положително възприятие. Червеният корал е съвършен за коренната или главната чакра, а розовият корал може да бъде потребен за сърдечната чакра. Корал има удобен резултат върху човешката душeвност, обезврежда отрицателните положения - яд, злоба. Коралът е отличен талисман за деца.

Древните гърци вярвали, че розовият корал е знак на величие и благополучие. В средновековна Европа, коралът е знак на невзискателност и непорочност. Смятало се, че коралите са в положение да дарят просветеност и мъдрост, способстват за развиването на логиката и интуицията, за възстановяване на паметта. Вярвало се е, че те пазят от неприятности, оказват помощ в сложни условия и отблъскват демоните на изкушението.

Галите постоянно употребявали коралите като накичване за своите шлемове и оръжия, вярвайки, че това е предпазен камък. Римляните окачвали клони от корали към вратовете на децата си, с цел да ги предпазите от заплаха. В началото на 20-ия век жителите на Италия са употребявали коралите за отбрана от " зло око " и за неплодородие. Във Ведическата процедура аленият корал е планетарният камък на Марс. Индианците считали коралите за един от четирите детайла.

Корал се предлага на представителите на зодиакалните знаци, Риби, Скорпион, Козирог и Телец. Кораловото украшение следва да се носи в ден вторник, един час след изгрев слънце, на безименния пръст на дясната ръка - предлагат индийските астролози.

Когато Марс е настанен в четвърти дом на хороскопа ви, това се отразява неподходящо на здравето на вашия сътрудник в живота и по тази причина е наложително да носите корал. Ако Марс е подложен в 7-ми или 12-ти дом в хороскопа, това е доста неподходящо и може да ви аргументи премеждия в живота, по тази причина е потребно да се носи корал.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР