Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Как планираното раждане може да промени кармата на детето

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Житейското и съдбовното число.

Според вековната процедура на нумерологията - известно още като проучване на числата - можете да изчислите какъв брой минали животи сте живели, като употребявате цифрите при раждането си ден. Нещо повече, полученото число, известно като число на вашия витален път, може да помогне за разкриването и взаимоотношението на вашата персона, задачата, живота и бъдещето. Освен това, може да си образувате датата на раждане на вашата бъдеща рожба, по този начин нареченият термин на раждане.

Според медицината, терминът на раждане се пресмята от първия ден на последната ви постоянна менструация, т.е. продължителността на бременността е 280 дни – 10 месеца по 28 дни (лунарни месеца) или 40 седмици по 7 дни (гестационни седмици) без менструация. По формулата на Негеле датата на термина за раждане се пресмята като от първия ден на последната постоянна менструация се изваждат три месеца обратно и към този ден се прибавят седем дни.

Например, в случай че последната ви менструация е почнала на 10-ти април (10.04): април е четвърти месец минус три месеца, това прави 10-ти януари (10.01); към тази дата прибавяме още 7 дни ( 10.01+ 7 дни = 17.01); затова евентуалният термин за раждане в този случай е 17-ти януари.

Естествено, би трябвало да се съобразите и с това, че годината има 12 месеца. Ако последната Ви менструация е почнала да вземем за пример на 15-ти януари, като извадите три месеца, това прави 15-ти октомври и прибавите 7 дни, затова датата на терминът Ви ще е 22-ри октомври.

В нумерологията на вашия номер на виталния път е единствената цифра, в която се консолидира вашите рождени данни, това число съставлява какъв брой животи сте живели и настоящата ви цел на живота. Можете да употребявате нумерологията, с цел да помогнете да вземете значими решения, да разберете същинския си капацитет и да уверите, че сте на прав път. Освен това може да определите въпреки и частично ориста на вашето бъдещо дете.

Числото на виталния ви път

Това се отнася до визията в бъдещето, това е всичко с помощта на вибрацията, която се събира с всяко число. Кабала изчисленията са същите, само че по-различен метод. Ще ви дава най-опростеният способ от нумерологията за ваше облекчение:

Макар че математиката е комплицирана първоначално, всичко тук наподобява много просто. Ще продължите да добавите обособени числа в цялостните данни за раждане (месец, ден, година), до момента в който не получите едно число, което е вашият номер на виталния път.

Като начало погледнете числата в месеца на раждането. Ако сте родени през февруари, втория месец от годината, това значи, че ще употребявате цифрата две. Март е три, април е четири и така нататък Ако вашият месец се роди, съдържа две числа, просто ги съберете дружно. За декември това значи 1+ 2 = 3.

След това преминавате към годината. Ако сте родени през 1992 година, прибавете цифрите 1+9+9+2 дружно, с цел да получите 21, по-късно ще получите това още повече, като прибавете 2+1, с цел да получите едноцифрената цифра 3. Оттам прибавете всички числа във вашето данни за раждането дружно и продължете, до момента в който не получите един номер.

Ако сте родени на 17 февруари 1992 година, това ще бъде 2+1+7+1+9+9+2, което е равно на 31. Добавете 3+1, с цел да получите 4. Вашият номер на виталния път е 4, което също разкрива през какъв брой минали животи сте минали. В даденият случай те са четири.

Най-лесният метод за започване на работа с нумерологията е като анализирайте вашите неповторими данни при раждането. Нумерологията е записана с постигане до коренното число.

Числото на виталния път е сходно на вашия безоблачен знак в астрологията: разкрива вашата еднаквост, в това число мощни, слаби страни, гении и упоритости. Вашият номер на виталния път също по този начин разкрива тона на вашето прекарване и за какво се случват събития в предишното, сегашното и бъдещето. Просто казано, той сътвори проведена, структурирана система, която осветява вашите прекарвания. Сега да предвидим по същият способ, кое е цифрата на живота на бъдещата рожба.

Тук са нужни същите нагоре разказани рождени данни като прибавяме и часът на раждане. И по този начин детето се ражда на 27.03.2022 година. Редуцираме и получаваме цифрата 9, към него прибавяме часът на раждане - 12:25ч. което прави 1. 9+1=10=1.

Житейският път на новороденото с единица символизира реформаторски дух, самостоятелна природа и вродени лидерски качества. В неприятен ден ще бъде обвързван с 1, което дава знак, че на такива дати, детето може да има проблеми обвързвано с неустановеност и липса на лична значителност. Родителите следва да имат поради, че детето постоянно ще се усеща самотно и ще се нуждае от повече внимание, поддръжката на своите другари, упътвания от фамилията и демонстрация на схващане в персонален съкровен проект.

Числото на ориста ви

В този аспект към този момент е целесъобразно да се включат числените стойности на името и рождените данни. Името е Ана и числената стойност е 6, прибавяме името на бащата с числена стойност 7 и поучаваме 4, прибавяме това число към 17 февруари 1992 година, което е 4 и събираме, тоест получаваме цифрата 8. Разглеждаме символиката на осмицата. Осем е всичко за изобилието. В нумерологията това число е обвързвано с материалното благосъстояние и финансов триумф. Ана е орисана да бъде амбициозна и целенасочена. С цифрата 8, Ана може без изпитание да заеме лидерски позиции посредством естествения си магнетизъм.

Съдбата й ползва широкообхватно мислене, с цел да разшири своя мироглед, изкачвайки се нагоре на всяка стълба, с цел да доближи до невероятни висоти. Но с огромна мощ идва огромната отговорност, тъй като осмицата може да породи Ана да бъде в рубрика работохолици, да стане извънредно следена и педантична. Така че следва да търси салдото в живота си.

Раждане не по волята свише

Цезаровото сечение, известно също и като секцио, е хирургична процедура, авансово планувана по волята на майката. Когато родилката употребява правото си на персонален избор за секцио, същата приема отговорността за следствията. Възможно е да промени своята карма или на отрочето си, а и не са изключени и двете. Вкратце приема тежка карма. В случай, че по справедливи и наложителни аргументи преценени от медиците може да се извърши Цезаровото сечение без да има кармични последици.

„ Бог не позволява злото. Дава единствено независимост, която човек насочва в неприятна посока... Доброто и злото е избор на човек. “ - Курт Ауст

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР