Скорпионите са страстни и упорити хора. Те са решителни и

...
Скорпионите са страстни и упорити хора. Те са решителни и
Коментари Харесай

Любимите десерти на зодия Скорпион


Скорпионите са буйни и упорити хора. Те са решителни и ще изследват, до момента в който не схванат истината. Скорпионът е популярен водач, постоянно е наясно със обстановката и също по този начин се отличава с съобразителност.

Скорпионът е воден знак и живее, с цел да изживява и показва страсти. Те са известни със своето умерено и хладно държание, както и с мистериозния им тип. Скорпионите не са от най-хубавите кулинари, само че несъмнено обичат да се глезят с вкусотии. foopanda, подбра обичаните десерти на скорпиона.

Плодове- банани, череши, круши са измежду обичаните плодове на зодия скорпион. За тях те са главно средство за набиране на витамини и участват в ежедневното им меню.

Ягоди с шоколад или сметана- скорпионите са класици и обичат лесните и бързи неща. Със сигурност тандемът ягоди и шоколад е измежду любимците им.

Бонбони- да бонбони, само че не какви да е, а здравословни, с какао, бадеми и фурми. Въпреки че е доста мъчно за един скорпион да се храни здравословно, вкусовите качества на суровите бонбони вземат превес и са измежду обичаните десерти.

Бисквитена торта- спомен от детството и обичан десерт, който може да се подготви елементарно или да се закупи от съвсем всяка сладкарница.

Макарони със захар- пастата не им е измежду желаните храни, само че когато е под формата на десерт, несъмнено би ги изкушила.

Крем- карамел- вкусно, сладко и обичайно, крем карамелът съчетава, всичко належащо за един представител на зодия Скорпион, с цел да бъде същински благополучен и задоволен от храненето. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР