Скорошни проучвания сочат, че диетата, включваща прясна риба, зеленчуци, зехтин,

...
Скорошни проучвания сочат, че диетата, включваща прясна риба, зеленчуци, зехтин,
Коментари Харесай

Средиземноморската диета - ключът към красивото тяло

Скорошни изследвания сочат, че диетата, включваща прясна риба, зеленчуци, зехтин, ядки, фасул и пълнозърнести храни е от основно значение за здравословния живот.
Все повече проучвания демонстрират, че проектът за хранене, концентриран върху зеленчуци, протеини и здравословни мазнини, има основни преимущества за намаляване, поддържане на мозъка ви изострен и отбрана на сърцето и мозъка. Този вид режим на хранене се назовава с доста имена, от " растителна " до " средиземноморска " диета, оповестяват от foodpanda. Някои хора в този режим ядат яйца и млечни артикули, месо и риба или всичко това; други са вегетарианци и се въздържат напълно от месо и скотски артикули.
Режимът на хранене е тясно обвързван със здравословното остаряване, по-добрата подвижност, по-малък риск от хронични болести, рак и сърдечни болести и усъвършенствана когнитивна функционалност.
Гуинет Полтроу е един от най-големите последователи. Нейният режим включва зеленчуци, морски блага, зехтин и вино.
Ако и вие решите да последвате нейния образец е належащо най-малко за три месеца да ограничите приема на модифицирани храни, сладкиши, сладкиши, всичко запържено, алено месо, сирене, масло и маргарин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР