Скорошната новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще

...
Скорошната новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще
Коментари Харесай

Гняв заради Лили Иванова! Евгени Минчев иска уволнения: Скъпа, до теб са за смяна!

Скорошната вест, че Лили Иванова основава фондация, на която ще завещае цялото си благосъстояние, предстоящо провокира доста реакции в обществените мрежи. Най-гръмката измежду тях обаче, се оказа тази на пиар специалиста Евгени Минчев.
Информацията към огромната ни певица го накара дотолкоз да се афектира и разгневи, че да изиска на часа един от хората, с които примата работи, да бъде уволнен.
„ ЛИЛИ ИВАНОВА… КОНЧИНА? ЗАВЕЩАНИЕ? Не желая да мисля за нея, като за предсмъртница. Някой консултант на звездата е за смяна…
Лорд Евгени Минчев /лично мнение/, по този начин стартира гневния пост на Минчев във фейсбук профила му. Ето и по какъв начин продължава:
То бива Пи ар, бива фантазия за отъркване до легендата, само че това, което чета за наследството на Лили е потресаващо злокобно. Или е преждевременно предупреждение за нейната… кончина /егати термина/ или е кончината на някой, който е за промяна в екипа и. Наредените на опашка да са и симпатични несъмнено са доста. И резултатът към този момент броди в обществените медии, резултат, погълнал красивото ни чувство за Лили Иванова, че е безконечна, че е свята а безконечните и светците не умират, нали. Особено в сърцата ни.
Завещанието е един пробван юридически метод да ти бъде зачетена волята, когато си тръгнеш от този свят. Творчеството е удивително, най-много като размер. Името ще свети със златни букви в галериите на българската сцена. Добре де, и на руската… Кой патинира с наслойка това злато и кому са нужни онлайн самопризнания за щедростта на певицата, която завещавала всичко на публиката си. Значи до момента нищо от това не е било на публиката или нещо греша. Всичко ми наподобява стъкмено, като че ли Светиня и е направила последна изповед и е непокътнат час в траурна организация.
Срам ме е за тези, които ни внушиха това чувство. Ведрата, неспокойна, творяща Лили Иванова внезапно се трансформира в предсмъртница, в очакваща последното си причестяване и със непокътнат час при Бога. Превърнаха ни я в бабичка! Извинявайте, които и да сте скалъпилите всичко това, само че ми се повръща.
Не съм почитател на Лили, неин комшия и бивш другар съм. Но не мога да отмина възприятието за прохлада, което тя оставя, като безконечен парфюм в ноздрите на живота ни. Родена в безвремието, тя прокламира безвремие, с нейните песни, жанр на живот, неотстъпчивост към посредствеността. И вие, които и да сте, превръщате този лъчезарен облик в облик на предсмъртница. Не желая да е по този начин, желая тя да пее, желая да бъде, да знам, че е моята безконечна съседка. Лили, скъпа, някой до теб е за промяна, само че не и ти. С любов: Евгени “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР