Скоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков. Актрисата,

...
Скоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков. Актрисата,
Коментари Харесай

Резилът е голям: Изритаха жената на Краси Радков от БНТ след първото предаване

Скоропостижно свърши тв кариерата на дамата на Краси Радков. Актрисата, която дълго време бе по майчинство, изненадващо се вмъкна в екипа на предаване на Българска национална телевизия, само че единствено след един репортаж наподобява е затворила извън входната врата на постройката на столичната ул. „ Сан Стефано “ 29.

Чаровната Станислава Ганчева има опит в Българска национална телевизия, където преди години бе водеща на нощния блок „ Полет над нощта “. Паметливи водещи припомнят, че за това й амплоа я кани персонално починалият Хачо Бояджиев. Дипломираната журналистка има стаж и в утринния блок на държавната медия, където работи дружно със Сашо Авджиев. Кариерата й на „ Сан Стефано “ обаче завършва, откакто влиза в пререкания с някогашната шефка Уляна Пръмова, която не я пуска да взе участие в танцувалното риалити Денсинг Старс.

На 26 септември водещата на неделното предаване на Българска национална телевизия „ Отблизо “ Мира Добрева показа новото лице в екипа си и анонсира, че отсега нататък феновете ще виждат Станислава онлайн от домовете на известни персони. Включването в ефир на дамата на Краси Радков обаче с нищо не впечатли – от една страна рубриката не предложи нищо ново, форматът й е прекомерно изхабен и всеобщо употребен от всички малките екрани, и от друга – наложи се от студиото Добрева да задава спомагателни въпроси на инфлуенсърката Теа Минкова – дамата до артиста Наум Шопов, напомнят от „ Пик “.

Втори репортаж от вкъщи на звездна двойка обаче по този начин и не бе излъчен в предаването от предходната неделя.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР