Скоро ще започне излъчването на втория сезон на Ергенът, където

...
Скоро ще започне излъчването на втория сезон на Ергенът, където
Коментари Харесай

Пълен цирк: Ето коя разюздана чалгарка се сложи на Евгени Генчев в "Ергенът", но той я отхвърли!

Скоро ще стартира излъчването на втория сезон на " Ергенът ", където мускулягата Виктор Стоянов ще бъде заменен от пианиста Евгени Генчев. И първичното ще отстъпи, с цел да даде път на културата и възпитанието - е, най-малко по този начин се надяваме...

Сценаристите обаче са създали безразсъден асортимент като измежду участничките и тази година няма да липсват лековати кифли, бръмчалки и чалгарки. Какво ли общо имат те с Генчев... ами нищо, само че би трябвало да създадат цирка.



Главна роля в последния май е дадена на фолкаджийката Джия. Певачката въобще не съумя да се подреди измежду вървежните и хитови чалга изпълнителки, по тази причина разчита на петте минути популярност във формата. И сигурно ще се бори за нея с двете си кълба силикон и разюздано държание.

Отсега обаче е ясно, че Евгени Генчев ще й бие подобен мощен шут, че свят ще й се завърти. Новият Ерген и за момент няма да се поколебае дали я харесва, тъй като тя ще е последното момиче, което да хване и задържи вниманието му.

А и към този момент сме разбрали, че Генчев в действителност се влюбва бясно и си потегля от предаването с предложение за брак, което избраницата му приема. Коя е тя ли?! Знаем, само че още малко ще ви държим в напрежение...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР