Скоро се очаква споразумение със строителите за 1, 2 и

...
Скоро се очаква споразумение със строителите за 1, 2 и
Коментари Харесай

Шишков във Варна: Скоро се очаква споразумение със строителите за 1, 2 и 3 ЛОТ на магистрала „Хемус“

Скоро се чака съглашение със строителите за 1, 2 и 3 ЛОТ на автомагистрала „ Хемус “. Това сподели във Варна районният министър инж. Иван Шишков, съобщи кореспондент на Moreto.net.

„ Получили са задатък от 35%, които ние не желаеме да бъде индексиран “, сподели министърът и добави, че ще упорстват да бъде изпълнена в началото плануваната работа.

По отношение на 4 ЛОТ има доста проблеми, свързани с нелегално строителство.

Седми и осми ЛОТ ще бъдат разграничени на три подлота. Започва завършване на проектирането на вероятните сектори, само че с някои ще има проблеми, тъй като по трасето се намират склад за муниции и ловно стопанство. Шишков добави, че чака скоро да стартира строителството на девети ЛОТ.

По отношение на автомагистрала „ Черно море “ министърът сподели, че се работи по желание на трасе. Финализирането на избора би трябвало да завърши до края на годината.

За подсилване на свлачището „ Трифон Зарезан “ има направени планове в годините обратно, само че сътрудниците в министерството не са задоволени от тях, сподели още Шишков.

Министърът засегна и въпроса с бараките на Златни пясъци , за които Общината твърди, че са противозаконни. По думите му до 10 дни ще има решение по въпроса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР