Скоро можем да очакваме мир, но не знам кога. Той

...
Скоро можем да очакваме мир, но не знам кога. Той
Коментари Харесай

Руският посланик пред bTV: Мир може да очакваме скоро, но не знам кога


" Скоро можем да чакаме мир, само че не знам по кое време. Той може да се реализира, когато бъдат освободени напълно Донецка и Луганска области. " Това съобщи пред bTV съветският дипломат Елеонора Митрофанова, която бе и на изключителна среща при премиера Кирил Петков.

От Министерския съвет осведомиха медиите, че министър-председателят е изискал от дипломат Митрофанова да не употребява обидни квалификации към българските институции. Ръководителят на задачата на Москва се е извинила на премиера, показват от Министерски съвет.

Относно войната в Украйна тя съобщи, че това е военна интервенция и че Володимир Зеленски " надали в бъдеще ще обезпечи мир за тази страна ".

„ Това не е война, а военна интервенция обвързвана с освобождението на Донецка и Луганска области, които 8 години се намираха под игото на Украйна и издевателствата на киевския режим. Никакви договаряния с Украйна за тези 8 години не действаха. Мир би се постигнал, когато напълно бъдат освободени тези две области или когато тези нацистки придвижвания бъдат унищожени или разформировани “, сподели тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР