Скоро кралското семейство отбеляза със служба в столицата на кралството

...
Скоро кралското семейство отбеляза със служба в столицата на кралството
Коментари Харесай

Уелската принцеса втрещи с рязко състарен вид

Скоро кралското семейство означи със работа в столицата на кралството почитание към починалите войници  за родината си. По време на церемонията крал Чарлз и престолонаследника му Уилям сервираха цветя на мемориал, повдигнат в чест на изгубилите си  живота. В същото това време кралицата консорт и Катрин следиха от балкона от Министерството на външните работи в Лондон.

За траурната гала Кейт бе избрала палто в черен цвят и шапка в съшия колорит, в композиция с панделка. На гърдите си бе закачила три мака, символизиращи тези, които проляха кръвта си за родината и брошка от сребро, която получи като премия преди време като главнокомандващ на Военновъздушни сили на флота.

Този  път обаче погледите на присъстващите бяха приковани не към тоалета на Кейт, а към нейното измъчено лице. Все едно принцесата се бе състарила единствено за една нощ.

Макар, че разликата във възрастта на Кейт и Камила е 35 години  в интерес на кралицата. До нея принцесата изглеждаше съвсем на същата възраст. Явно черните цветове не са подобаващи за принцесата и прибавят ненужно години към същинската й възраст.

Някои видяха, че и грима на Кейт много я състарява. Прекалено подчертаните й вежди и белезникавото червило, както и  черната очна линия я вършат да наподобява по остаряла от 41-годишната си възраст. Забелязват се още назолабиалните бръчки по лицето на Катрин и че кожата й е изгубила младежкия си тонус.  

Но няма по какъв начин да отречем, че Мидълтън ще си остане безконечна икона по жанр!

Автор: wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР