Скопие. Уточнена е датата за посещението на американския помощник-държавен секретар

...
Скопие. Уточнена е датата за посещението на американския помощник-държавен секретар
Коментари Харесай

„МКД“ : Уточнен е денят за посещението на Уес Мичъл в Скопие

Скопие. Уточнена е датата за визитата на американския помощник-държавен секретар по въпросите за европейските и евразийски каузи Уес Мичъл в Скопие. От държавното управление са декларирали пред македонското електронно издание МКД , че американският посланик ще кацне на интернационалното летище в Скопие във вторник, като по непотвърдена информация, в границите на визитата му са планувани срещи с премиера Зоран Заев и външния министър Никола Димитров. Възможно е Мичъл да организира беседва и с министъра на защитата Радмила Шекеринска, счита изданието.
Мичъл пое поста през есента на благата година на мястото на Виктория Нюленд, като в края на 2017 година организира диалози с Никола Димитров, по време на негово посещаване в Скопие.

Агенция „ Фокус “ напомня :
По-рано в неделя от Македонската осведомителна организация оповестиха, че Мичъл ще посети Скопие идната седмица, като разкриха, че съгласно техен източник, той ще се срещне с Димитров и Заев.
Стана ясно също така, че Мичъл ще посети Прищина на 13 март, а сръбско издание излезе с информация, че американският посланик ще показа на Белград предложение за урегулиране на връзки с Прищина.
Превод и редакция : Цанко Цолов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР