Скопие. Празничният базар, който ще продължи 15 дни, а през

...
Скопие. Празничният базар, който ще продължи 15 дни, а през
Коментари Харесай

„Скопие инфо“ : Новогодишен базар, ледени скулптури и музика за новогодишната атмосфера в Скопие

Скопие. Празничният базар, който ще продължи 15 дни, а през уикендите – осъществявания за най-малките, само че и концерти, развлечения и отдих за възрастни – това планува град Скопие за една красива новогодишна атмосфера в града, предава скопското електронно издание
„ Скопие инфо “ , като се базира на “Слободен щемпел ”.
„ От позиция на декорирането, тръжната процедура за ръководството на компанията от тази част, е в заключителния стадий. По отношение на културната и музикалната стратегия за Нова година, Скопие избра компания за разкриване на идея и осъществяване на програмата. А общата стойност на този контракт е 6 000 000 денара с Данък добавена стойност “, споделят от град Скопие. Според тях този планът е продължение на традицията на остарелия Скопие. Той е умислен посредством построяването на щандове, цялостни с топли питиета, храни, книги и новогодишни играчки и орнаменти, с цел да уловят и да се приближат до подобаващата новогодишна еуфория. За тази цел, както изясняват от града, най-малките гости ще се забавляват през оградена снежна зона със снежно оръдие, предава в рубриката „ Балкански туристически часовник “ на Радио „ Фокус “ .
Съобщава се, че ще има разнородни действия по време на събитията, в това число семинари за деца в предучилищна възраст. Децата ще могат да карат гратис новото влакче през щандовете.
Конкурсът при изработването на статуи с авансово заложена тематика от блокове от лед е оригиналност, която не е реализирана преди. За да се долови цялата новогодишна атмосфера, са планувани маскирани актьори, които ще забавляват жителите и ще вършат фотоси с посетителите. Тъй като новогодишният базар ще продължи 15 дни, през уикендите, с изключение на занимания за младите, ще има събития за възрастни – концерти, развлечения и отдих за родители и други гости, споделят още от града.
Медията прибавя, че не са получили обаче отговор от страна на град Скопие, кой ще забавлява жителите в навечерието на Нова година на концертите, които загатват, нито дали тази година ще могат да посрещнат 2019 на площада. Вероятно отговорите на тези въпроси ще доближат до жителите, когато " Provent Solutions " ще приготви програмата и ще се договаря с изпълнителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР