Младо семейство от София има спешна нужда от помощ. Майка,

...
Младо семейство от София има спешна нужда от помощ. Майка,
Коментари Харесай

Кошмар! Семейство с малко дете остана без дом

Младо семейство от София има незабавна потребност от помощ. Майка, татко и дребното им дете остават без дом и от няколко дни спят на улицата. До този призрачен миг се стига, откакто бащата отпътува за работа в Италия, там бива измамен, не му се заплащат никакви пари и се връща назад в България.

В неделя на 26.05 биват изгонени от квартирата, в която са живеели и остават на улицата.

Потърсили са подпомагане от кмет по регион, само че само са получили съвет “изтеглете си заем ”.

Нямат други близки и родственици, които да им оказват помощ и младото семейство се нуждае от нов дом и незабавна помощ от средства, с цел да преминат през тежкият миг, в който се намират, пишат от фонадация „ Подай ръка “.

Те са се заели да намерят нова квартира на фамилията, а в това време са съдействали за настаняването им краткотрайно в хотел.

Ето цялата им история и по какъв начин можете да помогнете:

„ Включваме се с информация за фамилията, което бе изхвърлено от квартирата си и се наложи да спят по улиците, защото не са могли да намерят помощ от на никое място.

Веднага щом бе подаден сигнал към нас, екипът ни реагира незабавно, като взехме фамилията, доведохме ги в нашия офис, багажът им, който бе изхвърлен във входа на блока, в който са живеели, бе претрупан от нас и сега също е при нас в офиса на Подай ръка.

Веднага осигурихме средства за прехраната на фамилията и всичко нужно за дребната принцеса Никол. Настанихме ги в хотел и в идващите няколко дни, до момента в който успеем да им намерим квартира, ще бъдат настанени там. Всички потребности за издръжка и каквото е належащо, Подай ръка ще покрие изцяло, до момента в който успеем да вдигнем на крайници фамилията.

Бащата към този момент има предложение за работа на летището и на следващия ден чакаме повече информация по този въпрос.

В предходният ни пост Ви уточнихме, че фамилията е стигнало до тази обстановка, а точно дни поред да спят на улицата, защото след прекарани три месеца в чужбина, Никола е измамен със заплащането си, натрупват в това време наеми и сметки, само че не получават схващане, а биват изгонени от квартирата си.

Предприели сме и стъпки да получим повече информация за компанията, която е наела бащата да работи, само че са го измамили, с цел да му спомагаме и с следващи стъпки за търсенето на правата му.

В момента незабавно търсим квартира на фамилията, в случай че има опция в „ Дружба “ или някой регион към летището, поради предлагането за работа.

Разбира се и на друго място, в случай че има свободна, незабавно ще реагираме.

Свързали сме се с брокерски къщи, които са ни съдействали и различен път, и ще създадем вероятното, с цел да помогнем на родителите да се съвземат и да продължат още веднъж живота си в естествен темп.

Събираме им средства за всички разноски, откакто успеем да намерим жилище за тях, в случай че нещо за него е належащо като мебели, уреди или друго, още веднъж ще създадем всичко, с цел да го осигурим.

След като възстановяваме всичко за тях, ще организираме подаване на документи за помощ от институции и обществени.

Ако някой желае да спомага с квартира, желае да се срещне със фамилията и да помогне персонално, може да се свърже с нас на:

0893/025-067 или 0888-02-04-77

Може да подкрепите идеята ни за помощ на фамилията, посредством сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ/ Give a Hand ZPDB

Основание: Дарение за идея на Подай ръка 06

PayPal:

При потребност от повече и по-подробна информация, свържете се с екипа ни на посочените телефони за връзка и сътрудниците ни ще Ви спомагат изцяло с всичко належащо.

Заради терзанието и големият позор, който фамилията изпитва, сме закрили техните лица, а част от информацията е с изменени данни. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР