SKODA AUto обяви, че след прекъсване от няколко седмици, в

...
SKODA AUto обяви, че след прекъсване от няколко седмици, в
Коментари Харесай

SKODA възобнови производството на ENYAQ iV

SKODA AUto разгласи, че след спиране от няколко седмици, вследствие на проблеми с доставките на съставни елементи и детайли, и съответно решения по окабеляването на модела, компанията е възобновила производството на напълно електрическия си модел ENYAQ iV.

От SKODA споделят, че в началото седмичното произвеждане на ENYAQ iV в завода на марката в Млада Болеслав ще бъде в рамките на към 1000 единици, като последователно броя ще бъде увеличена през идващите два месеца. В дълготраен проект, от автомобилният производител плануват сглобяването на до 370 представителя на и на дневна база.

SKODA ENYAQ iV, която беше показана пред света през септември 2020 година, дебютира във две съществени версии на задвижване- със задно и на четирите колела, както и в мощностни версии, покриващи диапазона от 150 до 305 конски сили. От компанията анонсират, че според от модификацията, електрическият автомобил е в положение да предложи самостоятелен пробег от до 510 километра, като колата е оборудвана със система за бързо зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР