SKODA Auto обяви, че производството на новия SUV модел KUSHAQ, който

...
SKODA Auto обяви, че производството на новия
SUV модел KUSHAQ, който
Коментари Харесай

SKODA стартира производството на KUSHAQ

SKODA Auto разгласи, че производството на новия SUV модел KUSHAQ, който е разработен специално съгласно потребностите и очакванията на индийските консуматори, е почнало.

SKODA KUSHAQ е първата кола на марката, разработена за потребностите на плана й INDIA 2.0, и първата по рода си, основана на базата на специфичната платформа MQB-A0-IN.

"Стартът на производството на новата SKODA KUSHAQ слага началото на нова епоха за нашата марка на индийския субконтитент ", разяснява Томас Шефер, изпълнителен шеф на SKODA Auto. "Като част от плана INDIA 2.0, SKODA Auto дава отговор за всички действия на Volkswagen Group в района. KUSHAQ е сигнал за началото на нова продуктова акция с четири нови модела от марките SKODA и Volkswagen. Те ще бъдат базирани на MQB-A0-IN платформата, която е създадена особено за специфичните изисквания на индийския пазар. Убеден съм, че KUSHAQ ще бъде признат доста добре от клиентите ".

Автомобилът, който е с междуосие от 2651 мм, се причислява към SUV гамата на SKODA, в която към този момент попадат KODIAQ и KAROQ. В оборудването на всеки един от представителите на модела ще бъдат включени диодни дневни/основни светлини, климатична апаратура или автоматичен Climatronic, шест защитни въздушни възглавници, електронна стабилизираща система, система за подкрепяне на потеглянето по надолнище, автоматични светлини и чистачки, и други.

Бъдещите притежатели на SKODA KUSHAQ ще могат да избират сред еднолитров и 1.5- литров TSI мотор, 6-степенна ръчна или автоматична трансмисия, или 7-степенна DSG роботизирана.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР