Склонни сме да смятаме, че най-добрите филми на годината изразяват

...
Склонни сме да смятаме, че най-добрите филми на годината изразяват
Коментари Харесай

Най-разочароващите филми на 2023 г.

Склонни сме да считаме, че най-хубавите филми на годината показват нещо за духа на своето време. Но какво да кажем за най-лошите филми? Често ги считаме за просто неумели. И въпреки всичко истината е, че неприятните филми, в самата си несполучливост, имат собствен личен метод да канализират това, което се случва към тях, заяви Variety.


1.Призраци

" Призраци " с Ана де Армас в ролята на палач на Централно разузнавателно управление на САЩ и Крис Евънс в ролята на симпатичния фермер, който я преследва до Лондон, е изтощително произведение на подправено развлечение на стероиди.

2.Твоето място или моето

В ужасната сантиментална комедия на Алин Брош Маккена, Аштън Къчър и Рийз Уидърспун играят платонични най-хубави другари - той е нюйоркска бизнес акула, а тя - самотна майка от Лос Анджелис, които си разменят жилища за една седмица. Той става " сурогатен " татко на нейното интровертно 13-годишно дете, а тя научава всичките му секрети, като да вземем за пример това, че е написал разказ.

3.Magic Mike: Последният танц

В " Последният танц на Магическия Майк ", последното и най-беззъбото заглавие от мъжко-бурлеска трилогията на Стивън Содърбърг, той се трансформира в цялостен мекушавец, употребявайки стриптийзьорските си придвижвания, с цел да залюби брачната половинка на уединен магнат (Салма Хайек), а по-късно събира напълно мъжко ревю, с цел да избави остарял лондонски спектакъл.

4.Каменно сърце

Гал Гадот играе излъган контраагент на МИ6, който би трябвало да избави света в безрадостна, мътна на тип измама, която е толкоз объркана, колкото и се стреми да бъде, в немалка степен тъй като е построена върху MacGuffins (обект, устройство или събитие, което е належащо за сюжета и мотивацията на героите, само че нищожно единствено по себе си), за които никой не може да се преструва, че му пука. Но ето един въпрос с същинско напрежение: Ще изчезнат ли в миналото тези филми или ще продължат да ни заливат с безконечен приток?

5. Мечо Пух: Кръв и мед

Този тъмен филм за убийства, връща феновете в гората 100 Acre Woods, където занемарените играчки Пух и Прасчо оскверняват барака, цялостна с млади дами с мъртво месо. Дали би трябвало да възприемаме убийците като въображаемите другари на А.А. Милн, които са се разминали с тях, или като неприятни артисти с гумени маски от ексцентрични марки? Така или другояче, тази трикова игра за пари отприщва отблъскващ казус: режисьорът Рис Фрейк Уотърфийлд сподели какво безпардонни долнопробници могат да стоварят върху обичани търговски марки. Тъй като авторското право на Мики Маус, Бъгс Бъни, Супермен и други ще изтече през 2024 година, очаквайте да се появят още груби злоупотреби с обичани герои.

6.Светкавицата

По-млад от останалите членове на фамилията на DC, Флаш може да бъде занимателен воин, който " задминава " сътрудниците си от Лигата на справедливостта, само че във връзка с смеха и отношението. Като централен облик на собствен личен филм обаче, героят се оказва най-вече уморителен, изключително когато добавиш и обсесивно-компулсивното разстройство: да се връща обратно във времето, с цел да трансформира предишното. С скучен сюжет с безконечен цикъл и ужасни образни резултати, режисьорът Анди Мушиети затваря незрелия воин в пространствено-времеви балон, с цел да може DC да се включи във към този момент изчерпаната фикс идея по мултивселената. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР