Ски-зоната над Банско официално открива летния си сезон с много

...
Ски-зоната над Банско официално открива летния си сезон с много
Коментари Харесай

Ски-зоната в Банско открива летен сезон с водна пързалка, замъци и катерачни стени

Ски-зоната над Банско публично открива летния си сезон с доста атракции за туристи и деца. Стартът на сезона е на 30 юни, когато кабинката ще стартира да извозва посетители към прохладната зеленина на Бъндеришка поляна, където надуваеми крепости чакат най-малките гости. За малчуганите има и катерачни стени с осигурителни въжета.
 tubing_cropped  1528823832-slide_close_cropped  climb_cropped  mini_golf_cropped
Отново ще проработи и най-дългата водна пързалка в Европа, която се намира в сърцето на Пирин и се трансформира в обичана за туристите. Тя е дълга над 400 метра.

Има и пързалка с гумени шейни, където пътечката за скиори ще ви качи до началото на улея, по който се спускате с гума и каска.

Освен това можете да наемете колела за разходка из планината или да премерите сили на мини голф игрището.

На 1620 метра надморска височина можете да се насладитe на чистия въздух и природата, надалеч от жегата на града и навалицата на морето – с разходка до Байкушевата мура или до Рибно езеро или пък с нанагорнище на връх Вихрен. Изборът на направления и спортни действия в Пирин е съвсем безграничен, само че всеки би трябвало да е квалифициран и снабден за начинанието си! А в случай че решите просто да разпуснете, можете да седнете в ресотрант Бъчвите или VIP Room и да съберете малко загар с напитка или книга в ръка, осведомят от ски-зоната.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР