Скъсана водопроводна тръба наводни МБАЛ-Асеновград. Никой не може да каже

...
Скъсана водопроводна тръба наводни МБАЛ-Асеновград. Никой не може да каже
Коментари Харесай

Наводнение в лекарските кабинети на МБАЛ-Асеновград

Скъсана водопроводна тръба наводни МБАЛ-Асеновград. Никой не може да каже по кое време се е случило това, само че течът е бил видян едвам през вчерашния ден. В някои от кабинетите на общопрактикуващите лекари в болничното заведение, намиращи се на втория етаж, е имало по два-три пръста вода на пода, заяви за Actualno.com шефът на лечебното заведение лекар Иван Червенков.
Той е безапелационен, че повода за наводнението не е пропуснат отворен кран, а скъсана тръба при чешмата в манипулационната зала. Вероятно това се е случило, поради по-високо налягане и остарялост на тръбите, допуска Червенков. Не се знае по кое време тъкмо е почнал течът, защото през уикенда на втория етаж няма никого. На шефа на болничното заведение е сигнализирано още в 6 ч. сутринта от чиновници на Спешното поделение. Те са се обадили на шефа си незабавно, откакто са забелязали течащата вода.
Незабавно са подхванати ограничения по премахване на теча. За бедствието е обявено и на застрахователната компания, при която е застраховано имуществото на МБАЛ-Асеновград. Предстои вредите да бъдат разказани от специалистите. „ Доста сериозен теч се е получил, в резултат на който с вода продължава да се напоява таванът на пространствата на първия етаж. “, сподели Червенков. Засега от наводнението е потърпевш един компютър в лекарски кабинет, защото техниката там е била ситуирана на пода. Други по-сериозни вреди все още не са докладвани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР