Скърбящ роднина на един от тримата ветерани от Обединеното кралство,

...
Скърбящ роднина на един от тримата ветерани от Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Скърбящ роднина на британския герой от Газа Джеймс Кърби „разочарован“ Израелският премиер Нетаняху не се извини

Скърбящ родственик на един от тримата ветерани от Обединеното кралство, убити при израелски въздушен удар, разгласи, че зверството би трябвало да е „ повратна точка “ в войната, позволявайки повече помощ за спасяването на гладуващите поданици на Газа.

Неговият сърдечен апел беше публикуван, когато 13 от водещите международни организации за помощ, в това число Save the Children, Oxfam и Amnesty International, предизвестиха, че „ времето изтича за Газа “. Но има опасения, че ужасяващото ликвидиране на седем филантропични служащи, в това число тримата английски ветерани, работещи за World Central Kitchen, е повлияло зле на превозването на филантропична помощ до Ивицата.

Бившият снайперист от Rifles Джеймс Кърби, 47, почина дружно с него другарите Джон Чапман, 57, и Джеймс Хендерсън, 33, откакто доставиха 100 тона на гладуващите поданици на Газа в понеделник вечерта. Братовчедът на господин Кърби Адам Макгуайър, запитан дали фамилията търси правдивост, сподели: „ Това ще излезе нескрито. Мисля, че лорд Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР