Скъпи мъже, знаем колко ви е трудно да общувате с

...
Скъпи мъже, знаем колко ви е трудно да общувате с
Коментари Харесай

„Отворено писмо“ до мъжката половина на човечеството

Скъпи мъже, знаем какъв брой ви е мъчно да поддържате връзка с нас, дамите! Понякога сте такива „ прочувствени инвалиди “, че ни се коства, че приказваме не с хора, а с извънземни. Но както ние можем да одобряваме вашите странности, по този начин и вие би трябвало да бъдете толерантни към нас!

Какво имаме да ви кажем?

Много неща, само че ще се ограничим в най-важното. В това, което пречи връзките сред нас и вас да се развиват безпрепятствено и бихме споделили, обикновено. В смисъл, това, което ние, дамите, считаме за обикновено.

На първо място, престанете да играете „ игрички “ и бъдете откровени с нас. Ние не сме чудовища, които единствено дебнем да ви хванем, че изпитвате усеща към нас, с цел да го използваме както не би ви харесало.

Напротив, когато непрекъснато се пробвате да прикривате какъв брой доста важен за вас, ние се усещаме надълбоко наранени! Защото това значи, че ни нямате доверие. А постоянно говорите за това, че би трябвало ние да ви се доверим. Е, почтено ли е това?

Също по този начин, не се инатете толкоз, когато желаеме просто да ви обичаме. Няма нищо неприятно в това да приемете нашата обич, изключително когато е изцяло откровена. И да ни отвърнете със същото, несъмнено. По вашия си метод – като се грижите за нас и като ни закриляте. Ние ценим това.

Фалшивите нотки постоянно се усещат и не ни казвайте, че не можете да извършите разликата, тъй като няма да ви повярваме. Много добре умеете да различавате по кое време някой желае да ви употребява и по кое време в действителност държи на вас. Но и не забравяйте, че ние също умеем да вършим тази разлика.

Да, малко сме по-емоционални от вас, само че какво от това?! Та нали тъкмо за това ни харесвате! Имаме потребност от милувки, които не постоянно би трябвало да водят само към леглото. Не забравяйте това! Прегръщайте ни по-често, това е доста значимо за нас! Утешавайте ни, когато се усещаме смутени. Не е нужно доста – просто някоя добра дума и да ни уверите, че всичко ще се оправи, тъй като сте до нас. Виждате ли, не е по никакъв начин мъчно.

Ако проявявате по-често откровена угриженост и не прикривате възприятията си, ние ще бъдем трогнати. А когато сме трогнати, можем да създадем чудеса за вас! Няма да си помислим даже да ви изневерим – знаем, че доста ви е боязън да не ни загубите. Но няма заплаха, в случай че при вас ни е добре, за какво ни е да търсим други?

Когато не успявате да ни разберете, не се цупете и не ни обръщайте тил! Просто ни попитайте. Ще ви отговорим и ще изясним всичко недоразумения. Бъдете ни другари, а не врагове. Не ни съдете, а се помъчете да се поставите на наше място. И ние също ще го вършим.

Само по този начин можем да вървим дружно напред и да сме същински щастливи!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР