Скъпа, ти не искаш той само да изпитва симпатии към

...
Скъпа, ти не искаш той само да изпитва симпатии към
Коментари Харесай

Ето някои съвети, с които ще го влудиш

Скъпа, ти не искаш той единствено да изпитва благосклонности към теб. Ти искаш той да е вманиачен по теб. Да се разсънва и да заспива с мисълта за теб. Да не може да прави нищо от ежедневните си действия, тъй като ти си превзела мислите му и той не може да се концентрира върху безусловно нищо.

Мислиш си, че никой мъж в никакъв случай няма да те обикне толкоз мощно, чак да полудее по теб. Защо се подценяваш? Една жена доста елементарно може да влезе под кожата на един мъж и в никакъв случай да не излезе от там. Но внимавай какво си пожелаваш, тъй като това влудяване е прекомерно евентуално да се трансформира в отнемане, а това е последното, което искаш, нали?

И въпреки всичко в случай че искаш да влудиш този, с който излизаш е изцяло допустимо. Необходими са ти малко техники и повече убеденост. Защото си красива, да! И тъй като може всеки мъж да бъде в краката ти.

Представяме ти някои правила, които ще ти оказват помощ да влудиш един мъж.

Правило номер едно: Никога не лягай на първа среща с него

О, да! Златното предписание, което наложително би трябвало да спазиш. В този ред на мисли, желаеме да кажем, че никога не укоряваме дамите, които го вършат. Ние не сме срещу това, само че в случай че искаш да задържиш интереса му към теб, скъпа, не си лягай с него. Ако му позволиш сходна фамилиарност без даже да сте се опознали има риск той да остане с неверно усещане за теб и да изгубиш интереса му. А в случай че това стане – надали повече ще те потърси.

Правило номер две: Покажи убеденост и самочувствие

Мъжете обожават самоуверените дами, които знаят кои са и какво желаят от живота. Да, някои се опасяват от тях и в никакъв случай не биха желали дамата до тях да е по-силна и уверена, само че в този случай става въпрос единствено и само за същинските мъже. Надяваме се и ти да си падаш по тях, тъй като останалите са прекомерно празноглави и не си костват нито времето, нито старания, които естествено ще пропилееш.

Покажи му, че си уверена в себе си и не разрешаваш да те разиграват. Не го допускай толкоз покрай себе си от първите ви срещи. Бъди като мистерия за него и по този метод още повече ще привлечеш интереса му. Не се разкривай изцяло. Всяка една жена би трябвало да има секрети от своя сътрудник – в противоположен случай тя ще е като прочетена книга.

Правило номер три: Покажи, че си интелигентна и имаш богата обща просвета

За никого не е загадка, че красивите дами постоянно са набеждавани за глупави. Но това никога не е правилно и е измислено от злобни и завистливи хора, които не могат да одобряват обстоятелството, че една жена може да бъде и красива и интелигентна по едно и също време. Знаем, че ти си тъкмо такава и той би трябвало да види това. Мъжете харесват дамите, с които могат да беседват на разнообразни тематики от тези, които са свързани със половите.

Покажи му, че имаш богата обща просвета, че обичаш да четеш книги и да опознаваш света и хората. Нека разбере, че не си празноглава и надалеч не си момиче за една вечер. Напук на изказванията – ти си интелигентна и красива и всеки мъж, с който решиш да излизаш би трябвало да знае това.

Правило номер четири: Не го търси непрекъснато

Сигурни сме, че тъкмо в този миг поглеждаш телефона си и се изкушаваш да не му изпратиш известие и да го попиташ по какъв начин е, само че в това време се сещаш, че преди два часа още веднъж ти си била тази, която му е писала първо. Не че има нещо неприятно в това, само че в случай че в действителност искаш да задържиш интереса му и да го влудиш, би трябвало да си до някаква степен и недостъпна.

Нали не искаш той да си намерения, че към този момент си хлътнала до уши по него и да реши, че може да прави каквото си изиска с теб. Целта е тъкмо противоположното и той е този, който би трябвало да полудее по теб. Остави го да те търси той първи и никога не му отговаряй незабавно щом ти написа или звънне. Когато един мъж разбере, че дамата се е влюбила в него, шансът тя да му стане безразлична е доста огромен.

Правило номер пет: Не забравяй да се усмихваш

Най-красивото украшение за една жена е нейната усмивка. Не забравяй, когато излизаш с него на среща да се усмихваш. Енергията, която излъчваш е доста значима. Момчетата харесват позитивните девойки, които гледат на живота с усмивка и позитивни мисли. Бъди тъкмо по този начин. Умна, красива и постоянно положително настроена. Ето по този начин ще го влудиш. Успех, скъпа!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР