Скъпа, мъжете не се променят. Може би една малка част

...
Скъпа, мъжете не се променят. Може би една малка част
Коментари Харесай

Поведението на един мъж показва чувствата му към жената до него

Скъпа, мъжете не се трансформират. Може би една дребна част – да. Но множеството в никакъв случай не го вършат. Независимо дали държанието им наранява дамата до тях. Независимо дали постъпват вярно по отношение на нея. Независимо, че наподобяват и се държат като егоисти, тъй като в действителност са такива. Някои мъже в никакъв случай не се трансформират. Може би са способни да обичат. И може би го вършат. По собствен личен метод. Някъде, надълбоко в себе си крият възприятията, които изпитват, само че в никакъв случай не демонстрират. Защо? Това е въпрос, чийто отговор може да даде единствено един мъж. Но не и жена.

Ако живееш с мъж, който те наранява, само че вярата, че ще се промени те кара да останеш до него – на вятъра е, блага. Причиняваш болежка единствено и само на себе си. Болка, която ще продължи постоянно, тъй като той няма да стане различен. Няма да се преобрази в благ и гальовен сътрудник, който слага потребностите на своята обичана пред своите. Ако чакаш да стане знамение и един ден да се събудиш до променената му и по-добра версия, по-добре се откажи. И се помири, че някои хора в никакъв случай не се трансформират. Защото смяната им не зависи от теб и любовта към тях. Независимо какъв брой мощна е тя. По държанието на един мъж ще схванеш дали държи на теб.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че той в никакъв случай няма да се промени.

Не се извинява откровено

Вярно е, че едно „ извинявай “ не оправя обстановката, само че въпреки всичко е добре понякога да се изрича. Може би тази думичка демонстрира освен, че съжаляваш за постъпката си, само че и уважаваш отсрещния човек. Разбира се, би трябвало извинението да бъде откровено и да го почувстваш. В противоположен случай, ще последват още дейности, които ще не престават да нараняват.

Ако той ти се извинява единствено на думи и в никакъв случай не потвърждава с дейности, че в действителност съжалява за стореното и се пробва да се промени, то най-вероятно ти го е споделила, с цел да не се сърдиш и тъй като не желае да задълбочава разногласието ви.

Не се интересува от теб

Дълбоко в себе си знаеш, че той не се интересува от теб. Достатъчно интелигентна си, с цел да схванеш това. Защото по никакъв метод не ти демонстрира угриженост и любов. Обича да приказва единствено и само за себе си. И всякога, когато се опиташ да му споделиш нещо за теб, той или те прекъсва или въобще не те слуша. Никога не те пита по какъв начин си, по какъв начин се чувстваш. Не се интересува от нещата, които харесваш, от хората, с които излизаш. До теб е, единствено че не усещаш наличието му. А за обич да не приказваме.

Няма значение дали прави нещо, което те наранява и в никакъв случай не се пробва да те накара да се почувстваш по-добре, когато си тъжна. Мислиш ли, че подобен човек ще се промени? И каква би била повода, която ще го накара да го направи?

Интересува се само от себе си

Забелязваш ли какъв брой постоянно споделя „ аз “ и „ моите неща “, а в никакъв случай не споделя „ ние “ и „ нашите неща “? Това е по този начин, тъй като не вижда теб като негов сателит. Той е обхванат от себе си и не стопира да приказва единствено и само за него самия. Всеки един диалог опира до нещата, които той харесва и от които се интересува. Тези хора в никакъв случай не се трансформират. Може би ще се държат благо с теб тогава, когато желаят някаква услуга и имат употребява от това. И в никакъв случай не осъзнават какъв брой нараняват с дейностите си. Или може би го осъзнават, само че въобще не се интересуват от възприятията на другите.

Не съблюдава обещанията си

По постъпките му ще схванеш по кое време един мъж държи на теб и по кое време не. Ако той ти дава обещания, само че в никакъв случай не ги съблюдава – не те почита. За него няма значение какво изрича и дали държи на думата си, тъй като той не те почита задоволително, с цел да се замисли върху държанието си. Вярно е, че от време на време някои неща не зависят от нас и обещанията ни са невъзможни за осъществяване. Но в случай че всеки той ти дава обещание в никакъв случай и в никакъв случай не го съблюдава, най-вероятно въобще не държи на теб. Мислиш ли, че ще се промени в миналото? И по какъв начин се живее с подобен мъж?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР