Скандалното протеже на Кирил Петков - Ваня Караганева, която беше

...
Скандалното протеже на Кирил Петков - Ваня Караганева, която беше
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Скандалното протеже на Кирчо - Ваня Караганева, цъфна по задник и жартиери

Скандалното протеже на Кирил Петков - Ваня Караганева, която беше освободена от Държавната консолидационна компания, по съмнение, че е ощетила страната с над 100 млн. лева, явно няма никакви задръжки, видя ПИК.

, има и прелюбопитен профил в обществената мрежа Инстаграм.
свързани новини202914преди 15 часа30383преди 2 часа
Там преди време протежето на Кирил Петков шокира приятелите си с безобразна фотография. На фрагмента, който e разгласила, Караганева е по транспарантна рокля на точки, която е надигнала, с цел да снима задните си елементи и жартиерите, които е поставила.

" По точки. Събота в късната вечер ", написа отстранената от ДКК Караганева. Постът й в Инстаграм буди любознание измежду мъжката част от аудиторията, като мненията варират от " Кажи почтено ", до " Секси, че чак ми се напука екрана ".

Кореспонденцията под фотографията напълно придобива съкровен темперамент, когато другарка на протежето на Кирил Петков я пита къде ще спи, а Караганева дава отговор: " Не ми се спи. Нямам време за губене. "

Потресаващото държание на Караганева, която като част от Съвета на шефовете на ДКК, еднолично е направила куп дейности, ощетяващи страната с близо 100 млн. лева, разяснява и някогашният евродепутат Николай Бареков:

“Не ми се спи. Нямам време за губене” Треска в събота вечер с шефката на ДКК, която назначи мошеника с декларацията Киро Петков, а в този момент уволниха за далавери. С тия бонуси и заплати от по 50-100 бона справедливо празненство: Има пари, угажда си. Що да не напука екрана на телефона?

Ало, Иво, Кики е! Това е на Линда една другарка от Прайда. #iamsovanya да я назначим ли за изпълнителен шеф на ДКК, до момента в който вървя необут из язовирите и се демонстрирам по фейса какъв брой съм готин?? "






СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР