Скандално видео на лекар, който крещи и унижава свой пациент,

...
Скандално видео на лекар, който крещи и унижава свой пациент,
Коментари Харесай

Лекар крещи на пациент: На мен никой не ми държи сметка, ти не съществуваш

Скандално видео на доктор, който крещи и унижава собствен пациент, се популяризира из обществените мрежи. От фрагментите излиза наяве, че основата за разногласието е решение на ТЕЛК, в която комисия евентуално медикът членува.
Прочетете още
„ Когато реша аз, тогава ще го напиша “, дава отговор лекарят на жена, която пита по кое време документът ѝ ще бъде подготвен.

Присъстват още реплики като „ Ти не съществуваш “, „ На мен никой не ми държи сметка “, „ Мъжът ти е неблагодарник “. Медицинското лице продължава да крещи на дамата, до момента в който тя му задава въпроси за процедурата.

Не се показва името на персоналния доктор, както и къде практикува. Видеото бе споделено и от някогашния здравен министър Костадин Ангелов. По думите ми експанзия на лекаря е ориентирана към близки на 21-одишен онкоболен пациент.

„ Сезирах Изпълнителна организация медицински контрол и Българския лекарски съюз да извършат инспекции “, написа още той и добави, че упорства за незабавни ограничения и решение на административните проблеми с ТЕЛК на пациента.

 

 

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР